Sub-Foruma Alternatifler??

phpBB 2.0.x sürümleri için yapılmasını istediğiniz veya arayıpta bulamadığınız MODları buraya yazabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

fatihbaz yazdı:sorun senin sitede degil,internette :)
Aman öyle de kardeş valla bir ara yüreğime indiryordun. Bu zamana kadar hiç kapanmadı bundan sonra da Cenab-ı Allah (cc.)'ın da izniyle kapanmaz inşallah... :wink:
fatihbaz yazdı:modu indirince hatırladım.kuracaktım ama uzun geldi vazgeçmiştim :twisted:
Modun uzun olması değil, uzun modu kurduktan sonra çalışmaması çok koyuyor adama.. Ben bizzat çok yaşadım.. :D
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen NEFRİT »

O zmana alın size 3. bir alt forum seçeneği daha :

http://www.phpbbturkey.com/viewtopic.php?t=3853

Üstelik bunu kurulumu sadece 10 dakika ama çok gelişmiş bir sub forum değil mesela admin panelde alt forumların isimleri değil Forum ID numaraları çıkıyor.

Ama o alt forum sisteminin versiyonu yüksek bir çeşidinide bulduk o ise eksiksiz özellikli.

Karar size kalmış bence BMC :lol:
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

NEFRİT bu modu paylaştığın için teşekkür ederim. Valla ben bir ara bayağı aramıştım sub-forum modu. Kolay zor hepsini kurdum. Sadece Simple Sub-forumu çalıştırabildim. Eğer onu da çalıştıramasaydım. Bunu kurardım.

Alternatiflerin çoğalması iyidir.. :wink:
etem
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen etem »

ya arkadaşlar
yönetim panelinde alt forum görülüyorda

index sayfasında alt forum değil yine normal alt alta ayrı bölümler gibi görülor alt forum olarak açılanlar

fakat forumun içine girildiğinde sorun yok kategorili gösteriyor
dolcemale
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen dolcemale »

NEFRİT yazdı:O zmana alın size 3. bir alt forum seçeneği daha :

http://www.phpbbturkey.com/viewtopic.php?t=3853

Üstelik bunu kurulumu sadece 10 dakika ama çok gelişmiş bir sub forum değil mesela admin panelde alt forumların isimleri değil Forum ID numaraları çıkıyor.

Ama o alt forum sisteminin versiyonu yüksek bir çeşidinide bulduk o ise eksiksiz özellikli.

Karar size kalmış bence BMC :lol:
Nefrit bu Id numarası tam olarak nedir?Ben bu sub forumu kurdum ancak sadece ilk başta ki başlıklarıma oluyor.1,2,3,4 gibi bişiler yazıosunuz ama hangisini denediysem olmadı.

Bu yukarda arkadaşın verdiği simple sub forum dada subsilver stili dışında başka stillere kuramadım.Çünkü benim stilimde istenen şeyler yok.
Kilitli

“2.0.x MOD İstekleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 4 misafir