fatihbaz
hadi len ordan
vb...bişey işte.hadi len ordan yerine istenilen yazı,profilden yazılabilisin istiyorum.bu modu gördüm ama nasıl olduysa pc de de bulamadım burada da

Kod: Tümünü seç
//
// Custom Title MOD
//
$lang['Custom_title_status'] = 'Kişisel Rütbe Etkinlik durumu';
$lang['Custom_title_status_regdate'] = 'Üye olma tarihi ve Mesaj sayısına göre';
$lang['Custom_title_status_disabled'] = 'Kapalı';
$lang['Custom_title_status_enabled'] = 'Açık';
$lang['Custom_title_settings'] = '\'Kişisel Rütbe\' Ayarları';
$lang['Custom_title_days'] = 'Kayıttan sonra Gerekli Gün';
$lang['Custom_title_posts'] = 'Gereken Mesaj';
$lang['Custom_title_mode'] = 'Rütbe değiştirme Modu';
$lang['Custom_title_mode_explain'] = 'Eğer kullanıcı Kişisel İleti kullanırsa Rütbesinin değiştirilip değiştirilmeyecerğini ve hangi rütbe ile değiştirileceğini buradan ayarlayın. Eğer \'Değiştirme Yok\',\'a basarsanız. Yanlızca bir başlık gibi görünecektir.';
$lang['Custom_title_mode_independent'] = 'Değiştirme Yok';
$lang['Custom_title_mode_replace_rank'] = 'Yanlızca Rütbeyi Değiştir';
$lang['Custom_title_mode_replace_both'] = 'Rütbe ve Rütbe resmini değiştir';
$lang['Custom_title_maxlength'] = 'Maksimum uzunluk';
$lang['Custom_title_maxlength_explain'] = 'Bu üyenen kaç karakter uzunluğunda metin girebileceğinin ayarıdır. 0\'dan 255\'e kadar ayarlanabilir.';
Kod: Tümünü seç
//
// Custom Title MOD
//
$lang['Custom_title'] = 'Kişisel Rütbe';
$lang['Custom_title_toolong'] = 'Gİrdiğiniz Kişisel Rütbe çok uzun.';
$lang['Custom_title_explain'] = 'Kullanıldığında,%s olacak. %s karakter limiti var.';
$lang['Custom_title_independent_explain'] = 'Mesajlarınıza ekstra bir ileti ekleyin';
$lang['Custom_title_replace_rank_explain'] = 'Varsayılan rütbenizi bu ileti ile değiştirin. Rütbenizin görünmesi için boş bırakmanız yeterlidir.';
$lang['Custom_title_replace_both_explain'] = 'Hem rütbe resminizi hemde rütbenizi buraya girdiğiniz yazı ile değiştirin. Rütbenizin görünmesini isterseniz boş bırakmanız yeterlidir.';
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir