Arcade Mod'a Oyun Eklemek ?

phpBB 2.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
blizzard
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Arcade Mod'a Oyun Eklemek ?

Mesaj gönderen blizzard »

Arkadaşlar siteye arcade mod u ekledim fakat oyunlara nasıl daha fazla oyun ekleyebilirim ? elimde .swf uzantılı oyunlar var ama nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum ?
Kullanıcı avatarı
crowzer
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen crowzer »

oyunları ftp den games adlı klasöre atman yeterli daha sonra forum yönetim panelinden oyunları import edeceksin
FoRumOlayi.com
Benimde İmzam Olmasın Ne Var Yani
Kullanıcı avatarı
blizzard
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

ftp den gonderdım fakat yonetım panelinden nasıl import edicem anlamadım ? Daha ayrıntılı açıklarmısın ?
Kullanıcı avatarı
blizzard
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

yönetim panelinde sadece
bu seçenekler var...

-» UPDATE 2.1.2 to 2.1.8 «
-Sıfırla
-Set

nasıl import edicem ?_
Kullanıcı avatarı
RAUVAS
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen RAUVAS »

evet lütfen yardım arkadaşlar..?
DesertBoys
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen DesertBoys »

Arcade Modu 2.1.8 e güncellemen lazım 2.1.8 versiyonu gayet güzel ben kurdum sorunsuz çalışıyor
Kullanıcı avatarı
RAUVAS
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen RAUVAS »

güncel versiyonunu nerden bulabilirim..?
Kullanıcı avatarı
RAUVAS
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen RAUVAS »

Çok şükür buldum teşekkürler.. ;)
Kullanıcı avatarı
RAUVAS
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen RAUVAS »

önceki sürümde böle hata yoktu 2.1.8 i yükleyince bu hatayı almaya başladım sorun nerde olabilir..?

Kod: Tümünü seç

Incorrect Installation, Version Missmatch should be 2.1.8 Use the ACP DB Update routine

admin panelinin yukarsında da aşağıdaki hatayı veriyor..

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /webler/...........gen.tr/forum/admin/admin_arcade.php on line 45

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /webler/............gen.tr/forum/admin/admin_arcade.php:45) in /webler/.........gen.tr/forum/admin/page_header_admin.php on line 143

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /webler/..........gen.tr/forum/admin/admin_arcade.php:45) in /webler/.........gen.tr/forum/admin/page_header_admin.php on line 145

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /webler/........gen.tr/forum/admin/admin_arcade.php:45) in /webler/..........gen.tr/forum/admin/page_header_admin.php on line 146
[/b]
DesertBoys
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

RAUVAS yazdı:önceki sürümde böle hata yoktu 2.1.8 i yükleyince bu hatayı almaya başladım sorun nerde olabilir..?

Incorrect Installation, Version Missmatch should be 2.1.8 Use the ACP DB Update routine

admin panelinin yukarsında da aşağıdaki hatayı veriyor..

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /webler/...........gen.tr/forum/admin/admin_arcade.php on line 45

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /webler/............gen.tr/forum/admin/admin_arcade.php:45) in /webler/.........gen.tr/forum/admin/page_header_admin.php on line 143

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /webler/..........gen.tr/forum/admin/admin_arcade.php:45) in /webler/.........gen.tr/forum/admin/page_header_admin.php on line 145

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /webler/........gen.tr/forum/admin/admin_arcade.php:45) in /webler/..........gen.tr/forum/admin/page_header_admin.php on line 146
[/b]
Sanırım modu yanlış kurmuşsun bende böyle hata vermedi admin_arcade yi attıktan sonra admin page_header'ında 143-144-145 inci satırlarda sorun vermiş tüm dosyaları attığından emin ol..
Kullanıcı avatarı
RAUVAS
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen RAUVAS »

sorunu hallettim kardeşim sağolasın..

son bir sorum var oyunu adminler oynayabiliyor dier userler oynayamıyor

admin panelinden sanırım ayarı var bana o ayarı nasıl yapacağımı yazabilirmisin..
Kullanıcı avatarı
RAUVAS
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen RAUVAS »

Fatal error: Call to undefined function: ina_find_image() in /webler/.....gen.tr/forum/admin/admin_arcade_games.php on line 907
3 tane oyun ekledim hata vermemişti şimdi bu hatayı veriyor neden olabilir..?
DesertBoys
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Sanırım eklediğin oyunlarla ilgili bir resim ayarı yapman gerekiyor.Eğer yüklemeye çalıştığın oyun http://www.phpbb-arcade.com adresindekilerin dışında bir oyunsa ordan kaynaklanabilir.
Kullanıcı avatarı
RAUVAS
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen RAUVAS »

Fatal error: Call to undefined function: ina_find_image() in /webler/.....gen.tr/forum/admin/admin_arcade_games.php on line 907

değiştirle ekle çalışmıyor.. :( yukardaki hatayı verior..

senin bildiğin admin_arcade_games.php dosyası varmı bendeki arapsaçı gibi yazılar..
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
AŞKA DAİR
MEKANS

Arkadaşlık sctripleri(yonja,club81)oyun sctripleri (flash,mynet) kurulur
DesertBoys
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Ben burdan içeriği yazardım ama çok uzun böyle verilmiyor.
Kilitli

“2.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir