Ctracker 4x den 5x e update yaptım ama :S

phpBB2 Plus kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
MetallicaFanTr
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Ctracker 4x den 5x e update yaptım ama :S

Mesaj gönderen MetallicaFanTr »

beyler bende phpbb plus 1.53 a kurulu ctracker 4.0.3 felan olması lazım hralde sürümü ben onu en sonra versionuna update etmeye kalktım ma

Kod: Tümünü seç

phpBB : Critical Error 

Could not query CTracker-Config information 

DEBUG MODE 

SQL Error : 1146 Table 'metallica_2.phpbb_ctrack' doesn't exist 

SELECT * FROM phpbb_ctrack WHERE name NOT IN ('lastreg', 'lastreg_ip') 

Line : 307 
File : common.php
böle bi hata mesajı aldım anasayfada common.php nin yenisinide tekrar upload ettim chmod ların hepsinide ayarladım ama bu mesaj nedir neyin nesidir çözemedim

aranızda bu mesajın ne oldugunu ne veya neler yapmam gerektiğini söleyebilecek arkadaşlar warsa şimdiden teşekkür ederim...
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Ctracker 4x den 5x e update yaptım ama :S

Mesaj gönderen Dn_35 »

MetallicaFanTr yazdı:beyler bende phpbb plus 1.53 a kurulu ctracker 4.0.3 felan olması lazım hralde sürümü ben onu en sonra versionuna update etmeye kalktım ma

Kod: Tümünü seç

SQL Error : 1146 Table 'metallica_2.phpbb_ctrack' doesn't exist 

böle bi hata mesajı aldım anasayfada common.php nin yenisinide tekrar upload ettim chmod ların hepsinide ayarladım ama bu mesaj nedir neyin nesidir çözemedim

aranızda bu mesajın ne oldugunu ne veya neler yapmam gerektiğini söleyebilecek arkadaşlar warsa şimdiden teşekkür ederim...
Modun SQL sorgularını girmemişsin onu söylüyor sana, modun SQL sorgularını yapman gerek.
Kilitli

“phpBB2 Plus Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir