Türkçeleştirme Ekibi

phpBB Türkiye ile ilgili görüş, istek ve önerilerinizi bu foruma yazın
phpBB ile ilgili sorulan tüm soru başlıkları kilitlenecek veya silinecektir.
phpBB Türkiye hakkında görüş, istek ve önerilerinizi bu foruma yazabilirsiniz. Site ile ilgili olmayan mesaj yazanlar, başka siteleri kötüleyenler, konu dışına çıkanlar ya da yöneticileri kötüleyici mesaj yazanlar uzaklaştırılacaktır.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

bi ekip kuramadık ama türkçeleştirme bölümünde türkçeleştirilen modlar eklenebilir yavaş yavaş, böylece bi arşiv oluşur yavaştan. download bölümündede direkt türkçelerini indirmek için linkler koyulabilir.
DoDoKnight
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen DoDoKnight »

Benimde ingilizcem çok iyi değil ama bilgisayar ingilizcesini bilirim.yani modların ingilizcesinde falan sorun yaşamadım.yalnız bence bu işi türkçe yapacaksak, EasyMod gibi kolay mod kurma modu yapıp veya EasyModu türkçeleştirip, diğer modları bir yandan türkçeleştirip bir yandanda kolay mod kurulumuna uygun hale getirmemiz daha mantıklı olur gibi geliyor bana.(EasyMod "OPEN,FIND,AFTER ADD,..." gibi komutları anlıyor ama"AÇ,BUL,SONRASINA EKLE,..." gibi komutları anlamıyor.biz bunları anlayacak hale getirirsek hem modların türkçesini yazarak türkçe moda sahip oluruz hem de kolayca kurulumunu yapmış oluruz)

Ben bir modu kurarken EasyMod ile kurmaya çalışıyorum.Bakıyorum neresinde ne hata vermiş ona göre install dosyasında istediğim gibi değişiklikleri yapıyorum 45 dk da kuracağım şeyi 15 dkda kurabiliyorum.

Adminimize önerimdir...
TekKalp
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen TekKalp »

bu türkçeleştirmeye bende katılabilirim :wink:
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

direkt bi ekip kurulamadı ama türkçeleştirme bölümü var oraya millet isteklerini gönderiyor isteyen türkçeleştiriyor. şu anda böyle işliyor işler.
DoDoKnight
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

o yöntem biraz bireysel ama.ben çok yararlı olduğunu sanmıyorum.4 kişi olmadıkmı peki???
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

biliyorum bireysel ama ekip için sürekli ilgilenebilecek kişiler lazım, ben normal zamanlarda elimden geldiğince yapıyorum ama şu sıralar mesela pek giremiyorum bile sınavlardan dolayı, tabi ekip olursa daha iyi olur ama herkes bişeyler almaya çalışyor, vermeye çalışan pek yok.
HaYaL-eT
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen HaYaL-eT »

Bir ekip kurulsa da kimse bunlardan 24 saat destek istemeyecek. Ekip belli bir çalışma planı içerisinde çalışır ve herkes kendine uygun olan vakitlerde kendine düşen çalışmayı yapar... Ama pikachunun dediği gibi almak isteyen çok ama vermek isteyen pek yok..
Lütfen MSNden ve özelden yardım istemeyin..
Kullanıcı avatarı
RefreSh
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen RefreSh »

yönetim bu aralar cok dağılmıs durumda. üyeler kendi sorunlarını kendi aralarında çözüyor çoğunu... kendin pişir kendin ye misali.

ciddiyet düşüyor giderek. bunun sebebide ücretsiz destek olsa gerek.
ben elimden geldiği kadar yardımcı olmaya calısıyorum her konuda. yönetim paneline girebilsem ben acıcam böyle bi baslık ekibi kurmaya bile gerek yok yapabilenler yardımcı olur ama suanda herhangi bir yere acmak mantıksız.

sevgili yönetim lütfen biraz isteklere duyarlı olunuz. böyle bir olayın olma olasılığı yoksa da bilgilendirin..

kolay gelsin.
DoDoKnight
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

HaYaL-eT yazdı:Bir ekip kurulsa da kimse bunlardan 24 saat destek istemeyecek. Ekip belli bir çalışma planı içerisinde çalışır ve herkes kendine uygun olan vakitlerde kendine düşen çalışmayı yapar... Ama pikachunun dediği gibi almak isteyen çok ama vermek isteyen pek yok..
katılıyorum.
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

Bu başlık zaten takip ediliyor, ama ben hala 4 kişilik bir ekibin oluşturulduğu düşüncesinde değilim...
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kullanıcı avatarı
RefreSh
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen RefreSh »

ESQARE yazdı:Bu başlık zaten takip ediliyor, ama ben hala 4 kişilik bir ekibin oluşturulduğu düşüncesinde değilim...
bu konu dısında ben zaten ekip falan göremiyorum...

lebron,dn_35 cupra dısında konulara ilgi gösteren cok az.

kısacası tamamen yetersiz ekipler.
Cebeli
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Cebeli »

Orta seviyenin ustunde ingilizce bilgim var. Bu türkçeleştirme işinde ortak çalışalım diyorsanız -ve tabii ki modların içerisinde oldugu ciddi bir grup olucaksa- yardımcı olabilirim.
sefaakbburda
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen sefaakbburda »

Benim İngilizce bilgim eminim ki sizden daha azdır ama Türkçe'leştirme işi sadece İngilizce bilmekle biter mi?
Onu anlamadım.
Eğer biterse , ben yaparım...
____
Geçiyodum , uğradım...
Kullanıcı avatarı
phpBB-TR
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen phpBB-TR »

5 üstü olan cümlelerin hepsini ceviremiyorum, geri kalanını rahat çevirebilirim :wink: eğer Türkçeleştirme Ekibi açılırsa buna bende katılabilirim :wink:

“Görüş - İstek - Öneri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir