resimler sag tıklanmasın
resimler sag tıklanmasın
cok aradım ama bulamadım turkiyeforumdaki gibi sadece resimler sag tıklanmasın yardımlarınızı bekliyorum
evet bir çözümü var kendi sitemde kullanıyorumexplorer bırakın mozilladan bile adresini alamıyorlar yada kopyala yapıştır yapamıyorlar değerli arkadaşlarım işte sizde kullanın çok kaliteli bir koddur ben çok memnunum..
Kod: Tümünü seç
AC
overall_header.tpl
BUL
Alıntı:
<!-- BEGIN switch_enable_pm_popup -->
Bir Üste Ekle
Javascript:
<script language="JavaScript1.2">
var clickmessage="Resim Kopyalama Yasağı !"
function disableclick(e) {
if (document.all) {
if (event.button==2||event.button==3) {
if (event.srcElement.tagName=="IMG"){
alert(clickmessage);
return false;
}
}
}
else if (document.layers) {
if (e.which == 3) {
alert(clickmessage);
return false;
}
}
else if (document.getElementById){
if (e.which==3&&e.target.tagName=="IMG"){
alert(clickmessage)
return false
}
}
}
function associateimages(){
for(i=0;i<document.images.length;i++)
document.images[i].onmousedown=disableclick;
}
if (document.all)
document.onmousedown=disableclick
else if (document.getElementById)
document.onmouseup=disableclick
else if (document.layers)
associateimages()
</script>
KAYDET, SERVERE GÖNDER
http://www.bilginlerboard.com yeni çağın en genç sitesi
arkadaşım senin işine yaramayabilir ama başkalarının işine yarayabilir ben cevap yazıncamı aklına geldi mesaj yazmak ilgili olduğunuz belli teşekkür ederim print scr yapan adamın işine yaramaz kardeşim o sen bunu bile bilmiyorsun
http://www.bilginlerboard.com yeni çağın en genç sitesi
aykarama saldırgan olma ltf biz burada neyi paylasıyoruz ki, hem hic tanımadıgınız insana öyle kardesim vs burada kıraathane agzı çok yakışıksız..
http://www.bilginlerboard.com/templates ... nounce.gif
firefox / araclar / sayfa bilgileri / ortam
buyrun dileyen ne isterse alsın , siz sag clikle ugrasın..
buyrun, ben sizin engellediginiz forumunuzdaki istediginiz resmi hem de printscreen kullanmadan alayım. ama hangi image diyorsanız ve oynanmadıgınıda göreceksiniz..
bakınız bir sag click hiçbir zaman çözüm degildir, ya resmin üstüne silik olarak bozmadan isim yazılır ya da internette bunun engellenmesi işe yaramaz.. TCP protokolu nedir.. makinanıza çektiginiz resimlerin hesabı olmaz..
bilgi paylasılıyorsa kutsaldır, sizin mesajınızın üstüne mesaj yazmak belki haddimize olmasa bile.. afbuyrun.
iyi günler dilerim..
http://www.bilginlerboard.com/templates ... nounce.gif
firefox / araclar / sayfa bilgileri / ortam
buyrun dileyen ne isterse alsın , siz sag clikle ugrasın..
buyrun, ben sizin engellediginiz forumunuzdaki istediginiz resmi hem de printscreen kullanmadan alayım. ama hangi image diyorsanız ve oynanmadıgınıda göreceksiniz..
bakınız bir sag click hiçbir zaman çözüm degildir, ya resmin üstüne silik olarak bozmadan isim yazılır ya da internette bunun engellenmesi işe yaramaz.. TCP protokolu nedir.. makinanıza çektiginiz resimlerin hesabı olmaz..
bilgi paylasılıyorsa kutsaldır, sizin mesajınızın üstüne mesaj yazmak belki haddimize olmasa bile.. afbuyrun.
iyi günler dilerim..
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Ctrl+C Yasağı ve Print Screen SysRq Yasağı
Ctrl+C Yasağı ve Print Screen SysRq Yasağı uyarı verse böle bir kod olabilirmi??

-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Vallahi aradığım şeydi... Kurdum çalıştırdım mutluyum huzurluyum
Tamam Opera'da Mozilla'da işe yaramıyor olabilir ancak İE kullanıcısı hala çok çok fazla !.. Amacım resimlerin çalınıp çalınmaması değil, istedikleri gibi aktarsınlar makinelerine. İstediğim resimlerin URL adreslerinin alınmamasıydı
Bunu yapma nedenim, birileri resimlerin linkini kullanıp avatar vs olarak kullanarak trafikten yemesin diye... Düşünsenize önüne gelen linki alıyor... Başka siteler de hep sizin hosttan kullanıyor bi bakıyosunuz TRAFİK girmiş !
Bunu önlemek için bire bir ! Onun dışında tabi linkleri almanın başka yolu da var
TEMP diyeyim gerisi kalsın... Script için teşekkürler !

SaoLasınnız
SaoLasınız...
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir