Mod kurdurmak istiyorum

phpBB 2.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Kilitli
ueaydin
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mod kurdurmak istiyorum

Mesaj gönderen ueaydin »

Sitemizde phpbb ile kurduğumuz foruma phpbbde bulunması gereken temel modları kurdurmak istiyorum.karşılığında hiç kulanılmamış 1 aylık rapidshare.com sifresi verebilirim. İlgilenen olursa ueaydin@hotmail.com msn adresimden yada mail adresinden benimle irtibata geçebilirsiniz.
Teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

niye bu kadar şey yapıyorsunki, bazı modların kurulumu 2 dakika bazıları 5 dakika, ilk önce onları kur, 2-3 saatte bayya bi mod kurarsın, tamam 45 dakikalık modlar davar ama onlarıda sonra yavaştan kurarsın, hem önce kolaylarını kurarsan mod kurmayıda öğrenirsin, ama mod kurmak zoruna gidiyorsa yapım aşamasındaki modlar bölümünde premod die arat. premod: no0rmal phpbbnin üzerine bi sürü mod kurulmuş hali.
fatihbaz

Mesaj gönderen fatihbaz »

aslında mod kurmak çok basit.ben ilk başta color groups ve phpbb security ile başlamıştım çok zorlandım tabi :D ama ilk kez kurmama ragmen hata yapmadım,sorunsuzca kuruldu.ondan sonra da mod kurmak hoşuma gitmeye başladı.arşivimde yaklaşık 2,5gb lik mod arşivi var ve fırsat buldukca hangisi ne işe yarıyor diye bedava hostlardan aldıgım yerlerdeki sitelerimde deneme yapıyorum,hoşuma gideni siteme kuruyorum.bence hazıra alışmayın ve kendiniz kurmaya çalışın.belki bisüre delirebilirsiniz kuramıyorum diye :D ama sonrasında çok zevk alacagınızı tahmin ediyorum... pikachu nun da söyledigi gibi basit modlardan başlarsanız sizin için daha iyi olur...

kolay gelsin.
ueaydin
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen ueaydin »

Teşekkürler.Yakuzayı denemiştik ama ondan istediğimiz gibi performans alamadık.Ama dediğiniz gibi basit modlardan başlayıp denemeye başladım.Sanırım beni en çok Attachment Modu zorlayacak.İlginiz için teşekkürler.
fatihbaz

Mesaj gönderen fatihbaz »

benim gözüm bitek c.hierarchy de korktu :D diger modların genelini kurup baktım ama buna cesaret edemedim henüz :twisted:
ueaydin
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen ueaydin »

fatihbaz en çok mod bulmakta zorlalanıyorum.Örneğin ana sayfada duyuru için kulanılşabilicek bir mod bulamadım.Mod tavsiyesi konusunda yardımcı olursan sevinirim.
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

mod duyuruları bölümüne bak, yada phpbbhacks.coma bak ingilizcen varsa bayya mod var, bi sürü o dediğin duuyru modu tarzı şey gördüm, ama burada ekli olduğu için diğerlerini buraya eklemedim.
Kilitli

“2.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir