advandec bbccode hata

phpBB 2.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
guray
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

advandec bbccode hata

Mesaj gönderen guray »

arkadaşlar bu modu yükledim ve sitenin en altında

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

diye birşey çıktı neden olabilir vede youtube videolarını forumda izleme modunu kurdum çalışmadı ekrana görüntü gelmiyordu bu yüzden olabilrmi?
fatihbaz

Mesaj gönderen fatihbaz »

sitenizde şuan öyle bi sorun görünmüyor...hem ie de hem ff de baktım herşey normal.
Kullanıcı avatarı
guray
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen guray »

sadece mesaj yaz bölümüne girince böyle oluyor anasayfada bişey yok youtube modun çalışmaması bu yüzden olabilirmi
üşenmeyip baktığın için teşekkürler
fatihbaz

evet hatayı bende de verdi ama sadece hata işareti çıktı.yanında hiçbi yazı yok.hangi dosyanın açılamadıgını anlayamadım :( benim oyun sitemde de vardı bu sorun,sorunun kaynagı bi flash banerdi,onun açılmadıgı yazıyordu sol alt köşede.ben de onu kaldırdım düzeldi :D ama sizin sitede yazı çıkmadı bende hiç...
Kullanıcı avatarı
guray
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen guray »

o zaman youtube videoları nie çıkmıo birde şöyle bir sorun var embed kodunu alıyorum youtbeden siteye ekliyorum ben videoyu görebiliyorum ama benden başka kimsse göremiyor bende başkalarının açtığını göremiyorum izin verilen html kodları bunlar eksikmi var acaba diye düşünüyorum

Kod: Tümünü seç

img,b,font,a,br,center,body,embed,param,object,html,src
fatihbaz

ben siteme advanced bbcode box ve youtube google video ekleme modunu kurdum ve ekledigim videolarda hiç sorun olmadı.admin panelden hiçbi koda izin vermedim ben.mesela bakın,youtube den http://www.youtube.com/watch?v=PCKx83JL7LQ şu linkteki videoyu ekliycem diyelim siteye,siz bu sayfada enbed kodunumu alıyorsunuz?ben embed koduyla hiç ugraşmadım :D embed ın üzerinde url linki var,ben onu alıp konuya ekliyorum ve youtube tagları arasına ekliyorum sadece.başka bişeyle ugraştıgım yok.admin panel ile yada embed ile filan hiç ugraşmadım...
Kullanıcı avatarı
LeBron
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen LeBron »

Lütfen başlıkları doğru foruma açınız. Başlık taşındı.
Kullanıcı avatarı
guray
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen guray »

fatihbaz yazdı:ben siteme advanced bbcode box ve youtube google video ekleme modunu kurdum ve ekledigim videolarda hiç sorun olmadı.admin panelden hiçbi koda izin vermedim ben.mesela bakın,youtube den http://www.youtube.com/watch?v=PCKx83JL7LQ şu linkteki videoyu ekliycem diyelim siteye,siz bu sayfada enbed kodunumu alıyorsunuz?ben embed koduyla hiç ugraşmadım :D embed ın üzerinde url linki var,ben onu alıp konuya ekliyorum ve youtube tagları arasına ekliyorum sadece.başka bişeyle ugraştıgım yok.admin panel ile yada embed ile filan hiç ugraşmadım...
hangi modu kurdun söylermisin bende onu kurayım
fatihbaz

integrate youtube and google-video in advanced bbcode box
Kullanıcı avatarı
guray
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen guray »

http://www.youtube.com/watch?v=1tDitTGbYR4

yotube ekle bölümüne sadece bu kalın yeri eklemek gerekiyormuş teşekkürler yardımlar için artık çalışıyor
Kilitli

“2.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir