foruma giremiyorum

phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
darKnight
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

foruma giremiyorum

Mesaj gönderen darKnight »

4-5 gün önce ücretsiz bi forum aldım 25-30 üyem oldu ama şu saatler itibariyle foruma giriş yapılamıyor. neden olabilir, nasıl çözerim?
Carissmaa
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Carissmaa »

ya bağlantında yada bedavadan aldığın forumu nerden alıysan onun server'ı dolmuştur mesela freebb.com dan alındığın zaman server dolunca giremiyorsun. başka sitelerde öyle yapar.
darKnight
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

bağlantıda sorun yok ama forumu aldığım sitenin server ı dolmuş olabilir çünkü forumu aldığım siteye de giremiyorum peki aldığım server kendi sorununu çözer mi ? çözerse çözdüğünde benim sorunum da ortadan kalkar mı
Carissmaa
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

o her siteye göre değişir sen sitenin adresini ver yada istemiyorsan host sitesini söle yani siteni yaratan site... (karıştı ama) Siteyi aldığın siteyi ver.
darKnight
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Carissmaa
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

pardon ben sitenin açılmadığını unutmuşum google'dan önbelleği denedim tam anlamadım. site direk forumu kurdumu yoksa sen siteyi manuel mi kurdun
fatihbaz

Mesaj gönderen fatihbaz »

adı üstünde hazır forum dagıtıyor orası ;)
darKnight
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

neyse ben de rüttbe oluşturmam tek patron ben olurum :D bi de şu siteyi açma sorununu çözebilsem :cry:
Carissmaa
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

o tür siteler hem çok hosting verir hemde forumları kendileri yüklediği için sitelerin server'ı aşırı yüklenir ya hata mesajı verir yada çalışmaz. ben web hack'lerle bi açık bulamamamıştım (zamanında) ama belki bir grup toplanmış bu tür siteleri çöketmeye çalışmış olabilir. ayrıca hafta sonları yoğun olabilir çünkü milletin işi gücü yokya zaten herkes giriyo :D
darKnight
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

yardımın için sağol bu arada forumum tekrar açıldı :D ama müsadenle biriki şey daha sormak istiyorum eğer bu tür sorunlarla sık karşılaşırsam başka bi siteden bedava forum almayı düşünürüm tavsiye ettiğin bi site var mı bi de şu anda kullandığım sitede ana sayfaya döndüğümde galiba bedava forumdan yönlendirilmiş bazı reklam siteleri çıkıyo engellemenin bi yolu var mı şimdiden teşekürler
Kilitli

“2.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 1 misafir