rütbeler

phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
darKnight
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

rütbeler

Mesaj gönderen darKnight »

aldığım bedava forumda yönetici ve moderatör dışında bazı özel rütbeler oluşturup bunlara bazı yetkiler verebilir miyim?( super moderatör ya da co admin gibi)
En son darKnight tarafından 14.01.2007, 05:09 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
darKnight
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

ya çok basit soruyorum millet iplemiyo ya da çözümü olmayan şeyler niye kimse cvp yazmıyo ya?
fatihbaz

Mesaj gönderen fatihbaz »

işin içinde bedava forum olmasa color groups diyecem ama bedava forumlardan anlamam :)
Kullanıcı avatarı
pRof
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pRof »

bedava forumda sen bişi yapamazsın eğer sana bu hizmeti sağlaynlar bunları da hizmetlerine dahil etmedilerse ;)
darKnight
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

bilgi için teşekkürler prof ben de sitenin bu özelliği koymasını bekleyeyim bari :roll:
Carissmaa
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Carissmaa »

aslında arkadaşların dediği doğruda şimdi site direk forumu otomatikmi yarattı yoksa manuel mi forumu yarattın??? eğer sen siteyi ilk açtığında forum yüklenmişse arkadaşların dediği doğru ama örneğin manuel ayarladın uğraştın veya kayyo.comdaki gibi bir kurulum sihirbazındanmı kurduysan color groups olur sen host siteni söyle en iyisi diğer sorununuda çözeriz.
darKnight
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

carissmaa ilgin için teşekkürler biraz fazla acemi olduğum için bilemiyorum ama sanırım forum otomatik olarak kuruldu ben sadece kategorileri forumları fln ayarladım umarım anlatabildim :roll:
Kilitli

“2.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir