Kod: Tümünü seç
Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE in /home/forumsdu/public_html/includes/usercp_register.php on line 102

---------------------------------------------------------
$fields_empty = TRUE;
/*
Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE in /home/forumsdu/public_html/includes/usercp_register.php on line 102
$fields_empty = TRUE;
/*
http://www.phpbbturkey.com/viewtopic.php?t=6577 ben biraz anlatmaya çalışmıştımdeli_yusuf yazdı:Arkadaşlar mod yükleme falan tamamda şu sql olayını bi tam anlamıyla açıklıyacak biri varmı yaabaksanız kimse kolay kolay yapamıyo...ben hiç yapamadım...
deli_yusuf yazdı:Teşekkür ederim arkadaşım ama KAYYO da dediğin sorgulamayı yapınca böyle bi yazı çıkıyo...
Hata
SQL sorgusu:
CREATE TABLE phpbb_profile_config(
config_name VARCHAR( 255 ) NOT NULL DEFAULT '',
config_value VARCHAR( 255 ) NOT NULL DEFAULT '',
PRIMARY KEY ( config_name )
)
MySQL çıktısı:
#1050 - Table 'phpbb_profile_config' already exists
Bende de bu hata çıkıyor. Sanırım bu -mehmett arkadaşın dediğin gibi- onceden olmasından kaynaklanıyor ama -yine sanıyorum- bizimle alakası olmayan bi işlemden dolayı. Yani zaten var hatasını verince sql sorgulamasını yapabilmiş sayılmıyoruz. Mod arkadaşlardan rica etsem bir açıklık getirebilirler mi bu konuya. Sitede bilgi bulamadım.mehmett yazdı:deli_yusuf yazdı:Teşekkür ederim arkadaşım ama KAYYO da dediğin sorgulamayı yapınca böyle bi yazı çıkıyo...
Hata
SQL sorgusu:
CREATE TABLE phpbb_profile_config(
config_name VARCHAR( 255 ) NOT NULL DEFAULT '',
config_value VARCHAR( 255 ) NOT NULL DEFAULT '',
PRIMARY KEY ( config_name )
)
MySQL çıktısı:
#1050 - Table 'phpbb_profile_config' already exists
already exist hatası bildiğim kadarıyla o tablonun daha önceden oluşturulduğu için verilen bir hata daha önce sanırım yapmışsın sql sorgusunu ki bu hatayı alıyorsun diye biliyorum
phpBB : Critical Error
Could not query required field config information
DEBUG MODE
SQL Error : 1146 Table 'xxxx.PROFILE_CONFIG_TABLE' doesn't exist
SELECT * FROM PROFILE_CONFIG_TABLE
Line : 31
File : admin_profile_field.php
sql tablosu yok demek kurulumda phpmyadminden yadasql kurulum dosyasıyla database tarafında belirlenen tablo ekleme 'yi yapmamışssınız sanırım.Cebeli yazdı:Pardon bu ne demek? sql yu yapamamışın demeyın cunku yapılmısını goruyorum myadmın de. Anlamadım neden bu hata.Kod: Tümünü seç
phpBB : Critical Error Could not query required field config information DEBUG MODE SQL Error : 1146 Table 'xxxx.PROFILE_CONFIG_TABLE' doesn't exist SELECT * FROM PROFILE_CONFIG_TABLE Line : 31 File : admin_profile_field.php
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir