phpBB destek veya chat forumu değildir phpBB ile ilgili sorulan tüm soru başlıkları kilitlenecek veya silinecektir.
Bu forumda phpBB sorunları dışındaki genel Webmaster sorunlarını ve problemlerini tartışabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
ben ne zamandan berı sıte kurmak ıstıyorum fakat bı ogreten olmadı kendı cabalarım fayda etmıyo iyi bilen birisi yol gösterirse sevinirim
Ltfn sıralı anlatırsanız cok iyi olur...
site kurmak için bi domain ve host bulman gerekiyo eğer paralı almak istemiosan bedava hostlar var onlara kayıt olup siteni kurabilirsin ne kuracağın sana kalmış forum kurarsın portal kurarsın arama yaparsan çok faydalı bilgiler bulabilirsin bende senin gibi hiçbişey bilmiyodum kendi kendime phpbbturkey de öğrendim
Tamam ben simdi php yi iyi ogrendikten sonra su site uzerınden online oyun oynanıyorya iste oyle bi site kurmak istiyorum ilk alt yapısını kurabılsem para bulup bulusturup acarım ben siteyi, yada bunla ilgilenen var mı online oyunla?
ben ilgileniyorum,imzamda da görülen oyun sitesi yeni açıldı.oyun siteleri alan ve trafigi çok yiyor,öncelikle bunu unutmayın.ben oyun sitesi scriptini alıp siteye yükledim ve ondan sonra kendi zevkime göre bagzı degişiklikler yapıp duruyorum arasıra
Tamam sen oyun sitesi yapmıssın ama benımkı online nasıldesem uzayda savasıyorlarya ismini vermek istemiyorum bunu herkes bilir buna benzer oyun sitesi diyorum bu konuda yardımcı olacak cıkmayacak galiba