buzlas v2006 premodu..
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
a
Ya dostum senin dedigin gibi yaptim kuruluma gecti fakat databasa ulasilamiyo ne yapmam gerek
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
as
ben de buzlas kurdum gayet güzel ama bi sorun olustu görüntü bozuk resimleri avvatarları falan göstermiyo
- Premodded_Delisi
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
http://www.buzlas.net suan açık 

- radyobulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
www.buzlas.net` yayınına son verilmiştir..
Uzun çabalarımız boşa çıkmış 1 yıl gibi bir süreçte hep ayağımız takılmış olsada sizler için bir vazgeçilmezdik..
Fakat bu durum artık bizlere zarar vermeye başladı.. Bende bu duruma son veriyorum..
Buzlas forum hayatına tamamen son vermiştir.. Belki yıllar sonra yeniden açılır fakat kim bilir..
Bizler yepyeni site projelerimizle burdaki yönetim arkadaşlarımızla devam edicez..
Bizleri hiç bir zaman yalnış bırakmayacağınıza eminiz..
ALLAH`a emanet olun..
buzlaş
ben verebilecek arkadaşlar olabilir bunu kastetmiştim. buzlasdan da kapanmadan önce istedim yanıt gelmediradyobulut yazdı:www.buzlas.net` yayınına son verilmiştir..
Uzun çabalarımız boşa çıkmış 1 yıl gibi bir süreçte hep ayağımız takılmış olsada sizler için bir vazgeçilmezdik..
Fakat bu durum artık bizlere zarar vermeye başladı.. Bende bu duruma son veriyorum..
Buzlas forum hayatına tamamen son vermiştir.. Belki yıllar sonra yeniden açılır fakat kim bilir..
Bizler yepyeni site projelerimizle burdaki yönetim arkadaşlarımızla devam edicez..
Bizleri hiç bir zaman yalnış bırakmayacağınıza eminiz..
ALLAH`a emanet olun..
buzlaş

neyse aksi bana verdi saolsun

Re: buzlas v2006 premodu..
bende varda kaldırdım arşivimde var
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir