Forumda online üyelerin görünmesinde sorun

phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
nexus35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Forumda online üyelerin görünmesinde sorun

Mesaj gönderen nexus35 »

phpbb2 plus kullanıyorum. Sitemde online üye listesini tam doğru göstermiyor. Yani her sayfa yenileyişimde değişiklik gösteriyor. Forumda bulunan üyenin adı bazen görünüyor bazen görünmüyor ve bu durumda tam sağlıklı bir online listesi oluşmuyor. Bu durum hakkında tecrübe sahibi olanların yardımını bekliyorum. Teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

Çevrimiçi listesi son 5 dakikada aktif olan kullanıcılara dayanmaktadır. Yani bir kullanıcı foruma giriş yaptığı andan itibaren 5 dakika boyunca herhangi bir işlem yapmazsa (sayfa yenilemek, mesaj göndermek, profil incelemek v.b. gibi) o zaman çevrimiçi listesinde görünmeyecektir.
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
nexus35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen nexus35 »

Bilgi için teşekkürler.
nexus35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen nexus35 »

Peki bu 5 dk içinde site içinde aktivitede bulunmayanları da online gösterme yolu var mıdır? Yani üye siteden çıkıncaya kadar mutlaka listede görünsün.
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Dn_35 »

zaten online olduğundan itiraben işlem yapmazsa 5 dakika online gösterir, bu süre her işlem yaptığında yeniden başlar.

bu süreyi uzatmak istiyorsan forumda ACP den online süresini ayarmak için bir mod var onu kurabilirsin.
Kilitli

“2.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Google [Bot] ve 1 misafir