Yardım siteme banner ekleyemiyorum

phpBB 2.0.x sürümleri için yapılan butonlar, logolar, bannerler.
Kilitli
ders
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Yardım siteme banner ekleyemiyorum

Mesaj gönderen ders »

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

Üstte belirtiğim yere nasıl istediğim logo yada banneri ekleyecem uğraştım ama yapamadım ftp'den filezilla programı kullanıyorum tema yüklemeyi başardım ama bunu yapamadım forum olarak kayyo'yu kullanıyorum nasıl ekleyecem bunu kayyoya yardımlarınız için şimdiden allah razı olsun tuttuğunuzu altın etsin çok sevap işlemiş olacaksını....
ders
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen ders »

yardım edebilecek biri yokmu yavv allah rızası için... :oops:
Kullanıcı avatarı
pRof
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pRof »

Şimdi bak dediklerimi yap, önce x gördüğün yere mouse ile sağ tuş yap, en aşağıda özelliklere tıkla ve adres yazan yerdeki adres uzantısına koymak istediğin banneri ftp den yolla, banner ın adı adresin sonundaki gibi olsun...

Mesela buradaki TR haritalı phpbb logosuna aynı şeyi yapınca karşıma bu uzantı çıktı, http://www.phpbbturkey.com/images/mainlogo.gif ftp den phpbbturkey.com a bağlanıp images klasöründe mainlogo.gif ismiyle bannerimi yayınlayabilirim... Umarım anlatabilmişimidr, anlayamadıysan sor... ;)
ders
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen ders »

İlginiz teşekkür ederim ama dediğiniz gibi daha önce yaptım ftp ile o içindeki dosyayı masaüstüne kopyalayıp içine kendi istediğim resmi attım ve yine ftp den yükledim ama resim gözükmüyor yardım edin lütfen valla bir sürü dua edeecem:D
acemi_77
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen acemi_77 »

logo_phpBB
istediğin resmin adını siyahlı yazıdaki gibi değiştirdikten sonra
templates/images klasörüne atınca çıkması lazım
ve tabiki resim gif formatında olmalıdır
ders
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen ders »

Başardım valla resimde jpg formatında ilgilenen herkesin eline koluna sağlık...
sirdeno
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen sirdeno »

Arkadaslar baslık zıyanı olmsaın bende konuyla alakalı oldugu ıcın buraya gırıyorum sorumu. Ben "sss" "arama" gıbı kısımların bulundugu yerın ustune tam ortalanmıs olarak koymak ıstıyorum bannerı, sola ya da saga degıl. Bunu nasıl yapabılırız?

sirdeno

Kullanıcı avatarı
pRof
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pRof »

ders yazdı:Başardım valla resimde jpg formatında ilgilenen herkesin eline koluna sağlık...
Ne güzel... ;)
ders
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen ders »

sirdeno yazdı:Arkadaslar baslık zıyanı olmsaın bende konuyla alakalı oldugu ıcın buraya gırıyorum sorumu. Ben "sss" "arama" gıbı kısımların bulundugu yerın ustune tam ortalanmıs olarak koymak ıstıyorum bannerı, sola ya da saga degıl. Bunu nasıl yapabılırız?

sirdeno

Evet bu arkadaşın dediğini nasıl yaparız bide bu logoları nasıl değiştirebiliriz?
Kilitli

“2.0.x Butonlar, Logolar, Bannerler” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir