[MOD] Light online mod / phpbb hızlandırma
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
sadece bu mod önemli bir değişiklik sağlamaz...
şu iki gündür kafama online sayfası takıldı... dikkatinizi çektimi bilmiyorum.. adam o sayfada istatik oluşturabilmek için neler yapmış ?
oysa aynı istatistik page_header.php de hesaplanıyor !
şu an onu ayıklamaya çalışıyorum...
bir de yeni bir döküman buldum... dökümanı yazan kişi çift tırnaklara takmış ve bütün sorgulardaki " tırnakları tek tırnak ' yapmış? neden acaba...
bir de döngülerden sonra for ve while gibi..
$db->sql_freeresult($result);
kullanmış.. araştırıyorum, yapacak yeni şeyler var gibi...
şu iki gündür kafama online sayfası takıldı... dikkatinizi çektimi bilmiyorum.. adam o sayfada istatik oluşturabilmek için neler yapmış ?
oysa aynı istatistik page_header.php de hesaplanıyor !
şu an onu ayıklamaya çalışıyorum...
bir de yeni bir döküman buldum... dökümanı yazan kişi çift tırnaklara takmış ve bütün sorgulardaki " tırnakları tek tırnak ' yapmış? neden acaba...
bir de döngülerden sonra for ve while gibi..
$db->sql_freeresult($result);
kullanmış.. araştırıyorum, yapacak yeni şeyler var gibi...
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
yok yok arkadaş yanlış anlamış..Senin bahsettiğin başka bi şey..sabri ünal yazdı:benim yazımda öyle bir intibamı uyandı? eğer öyleyse yanlış anlaşılmışım. özür dilerim...
ben sadece aklımda yeni bir proje daha var diyorum
Bu arada Sabriünal sana başka bişey soracam şu fazladan yapılan if döngüsünü kaldırmak için yani hız için başka bi mod var o işe yarıyomu site hızlanıyomu yani..
Yada forumu hızlandıracak etkili başka yollar nelerdir diye sorayım
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
kafkas29 arkadaşa demiştim.er-13 yazdı:ne diyorsun arkadaşım ben mi yayınladım konuyu hem ben etkisini gördüm ve görüşümü bildirdim teşekkürümü ettim benim bi derdim yok noldu ki yok yere kullanıp hiç yorum yapmasak daha mı ii sömürücü değilim ve sömürücüleride hiç tasvip etmem sen üzerine alınma saygılar.
demiştide aman üzerinde durulacak bişi değil de genede sabri ünal arkadaşa ayıp olmasın üztüne alınmasın die açıklıyorum.uzatmanın alemi yok dimibu çok önceden yayınlandı ve site yine herzamanki gibi hızlı bi değişiklik yok

plusda kodlar farkli sanirim bu modda tek alt kisim degisiyor üst kisim degil eger durum böyleyse plusada ekelebilir.altdaki kodlar plus icin
if ( $logged_visible_online == 7 )
{
$l_r_user_s = $lang['Reg_users_zero_total'];
}
else if ( $logged_visible_online == 1 )
{
$l_r_user_s = $lang['Reg_user_total'];
}
else
{
$l_r_user_s = $lang['Reg_users_total'];
}
if ( $logged_hidden_online == 0 )
{
$l_h_user_s = $lang['Hidden_users_zero_total'];
}
else if ( $logged_hidden_online == 1 )
{
$l_h_user_s = $lang['Hidden_user_total'];
}
else
{
$l_h_user_s = $lang['Hidden_users_total'];
}
if ( $guests_online == 0 )
{
$l_g_user_s = $lang['Guest_users_zero_total'];
}
else if ( $guests_online == 1 )
{
$l_g_user_s = $lang['Guest_user_total'];
}
else
{
$l_g_user_s = $lang['Guest_users_total'];
}
$l_online_users = sprintf($l_t_user_s, $total_online_users);
$l_online_users .= sprintf($l_r_user_s, $logged_visible_online);
$l_online_users .= sprintf($l_h_user_s, $logged_hidden_online);
$l_online_users .= sprintf($l_g_user_s, $guests_online);
if ( $logged_visible_online == 7 )
{
$l_r_user_s = $lang['Reg_users_zero_total'];
}
else if ( $logged_visible_online == 1 )
{
$l_r_user_s = $lang['Reg_user_total'];
}
else
{
$l_r_user_s = $lang['Reg_users_total'];
}
if ( $logged_hidden_online == 0 )
{
$l_h_user_s = $lang['Hidden_users_zero_total'];
}
else if ( $logged_hidden_online == 1 )
{
$l_h_user_s = $lang['Hidden_user_total'];
}
else
{
$l_h_user_s = $lang['Hidden_users_total'];
}
if ( $guests_online == 0 )
{
$l_g_user_s = $lang['Guest_users_zero_total'];
}
else if ( $guests_online == 1 )
{
$l_g_user_s = $lang['Guest_user_total'];
}
else
{
$l_g_user_s = $lang['Guest_users_total'];
}
$l_online_users = sprintf($l_t_user_s, $total_online_users);
$l_online_users .= sprintf($l_r_user_s, $logged_visible_online);
$l_online_users .= sprintf($l_h_user_s, $logged_hidden_online);
$l_online_users .= sprintf($l_g_user_s, $guests_online);
plusun altinda bu kodu ekledigimde hata veriyor
*/
//--- [-] --------- closed by light online mod -------------
//--- [+] --------- added by light online mod -------------
$l_online_users = sprintf( $lang['Online_users_total'], $total_online_users);
$l_online_users .= sprintf( $lang['Reg_users_total'], $logged_visible_online);
$l_online_users .= sprintf( $lang['Hidden_users_total'], $logged_hidden_online);
$l_online_users .= sprintf( $lang['Guest_users_total'], $guests_online);
//--- [-] --------- addes by light online mod -------------
acaba bunu plus icin yapabilirmisiniz
*/
//--- [-] --------- closed by light online mod -------------
//--- [+] --------- added by light online mod -------------
$l_online_users = sprintf( $lang['Online_users_total'], $total_online_users);
$l_online_users .= sprintf( $lang['Reg_users_total'], $logged_visible_online);
$l_online_users .= sprintf( $lang['Hidden_users_total'], $logged_hidden_online);
$l_online_users .= sprintf( $lang['Guest_users_total'], $guests_online);
//--- [-] --------- addes by light online mod -------------
acaba bunu plus icin yapabilirmisiniz
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: [MOD] Light online mod / phpbb hızlandırma
bunu nası kulanacağımız bir anlatabilir mi herhalde bu yazıların hepsini fln yazmıycaz değil mi:PCaN_BaKıR yazdı:Denedim gerçekten hızlandırıyor... Eğer hızlı bir forumunuz var ise birde üzerine bunu kurunca motor takmış gibi oluyor![]()
Kod: Tümünü seç
############################################################# ## MOD Title: [BETA] Light online mod [1.0.0] ## MOD Author: Yakusha < yakusha@tnn.net > (sabri ünal) http://www.**********.net ## MOD Description: Online verisi için fazladan yapılan if döngüsü karmaşasını düzeltir. ## - MOD Fonksionu: phpbb hızlandırmaya yarar ## - MOD Türü: fix ## MOD Version: 1.0.1 ## ## Installation Level: easy ## Installation Time: 1 Minutes ## Files To Edit: (1) search.php ## Included Files: n/a ############################################################ # # ############################################################ ## MOD History: ## ## 2006-05-10 - Version 1.0.0 ## - Initial Release ## ############################################################# # ## Mod yüklemeden önce dosyalarınızın yedeğini almayı ihmal etmeyiniz. # ############################################################# # ###----------------- [ OPEN ]---------------------- # includes/page_header.php # ###----------------- [ FIND ]---------------------- # if ( $total_online_users == 0 ) { $l_t_user_s = $lang['Online_users_zero_total']; } else if ( $total_online_users == 1 ) { $l_t_user_s = $lang['Online_user_total']; } else { $l_t_user_s = $lang['Online_users_total']; } if ( $logged_visible_online == 0 ) { $l_r_user_s = $lang['Reg_users_zero_total']; } else if ( $logged_visible_online == 1 ) { $l_r_user_s = $lang['Reg_user_total']; } else { $l_r_user_s = $lang['Reg_users_total']; } if ( $logged_hidden_online == 0 ) { $l_h_user_s = $lang['Hidden_users_zero_total']; } else if ( $logged_hidden_online == 1 ) { $l_h_user_s = $lang['Hidden_user_total']; } else { $l_h_user_s = $lang['Hidden_users_total']; } if ( $guests_online == 0 ) { $l_g_user_s = $lang['Guest_users_zero_total']; } else if ( $guests_online == 1 ) { $l_g_user_s = $lang['Guest_user_total']; } else { $l_g_user_s = $lang['Guest_users_total']; } $l_online_users = sprintf($l_t_user_s, $total_online_users); $l_online_users .= sprintf($l_r_user_s, $logged_visible_online); $l_online_users .= sprintf($l_h_user_s, $logged_hidden_online); $l_online_users .= sprintf($l_g_user_s, $guests_online); # ###----------------- [ REPLACE ]---------------------- # //--- [+] --------- closed by light online mod ------------- /* if ( $total_online_users == 0 ) { $l_t_user_s = $lang['Online_users_zero_total']; } else if ( $total_online_users == 1 ) { $l_t_user_s = $lang['Online_user_total']; } else { $l_t_user_s = $lang['Online_users_total']; } if ( $logged_visible_online == 0 ) { $l_r_user_s = $lang['Reg_users_zero_total']; } else if ( $logged_visible_online == 1 ) { $l_r_user_s = $lang['Reg_user_total']; } else { $l_r_user_s = $lang['Reg_users_total']; } if ( $logged_hidden_online == 0 ) { $l_h_user_s = $lang['Hidden_users_zero_total']; } else if ( $logged_hidden_online == 1 ) { $l_h_user_s = $lang['Hidden_user_total']; } else { $l_h_user_s = $lang['Hidden_users_total']; } if ( $guests_online == 0 ) { $l_g_user_s = $lang['Guest_users_zero_total']; } else if ( $guests_online == 1 ) { $l_g_user_s = $lang['Guest_user_total']; } else { $l_g_user_s = $lang['Guest_users_total']; } $l_online_users = sprintf($l_t_user_s, $total_online_users); $l_online_users .= sprintf($l_r_user_s, $logged_visible_online); $l_online_users .= sprintf($l_h_user_s, $logged_hidden_online); $l_online_users .= sprintf($l_g_user_s, $guests_online); */ //--- [-] --------- closed by light online mod ------------- //--- [+] --------- added by light online mod ------------- $l_online_users = sprintf( $lang['Online_users_total'], $total_online_users); $l_online_users .= sprintf( $lang['Reg_users_total'], $logged_visible_online); $l_online_users .= sprintf( $lang['Hidden_users_total'], $logged_hidden_online); $l_online_users .= sprintf( $lang['Guest_users_total'], $guests_online); //--- [-] --------- addes by light online mod ------------- # ###----------------- [ SAVE FILES ]---------------------- # end of mod
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir