V BULLETİNDEKİ ÜYELİK

phpBB 2.0.x sürümleri için yapılmasını istediğiniz veya arayıpta bulamadığınız MODları buraya yazabilirsiniz.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

V BULLETİNDEKİ ÜYELİK

Mesaj gönderen NEFRİT »

Arkadaşlar geçenlerde bir siteye üye oluyordum birde baktım ki şöle diyor;

Bu foruma üye olabilmeniz için eski bir üyenin size kefil olması gerekiyor. Sonra siz siminizi siteye niçin üye olacağınızı yazıyorsunuz ve bazı özelliklerinizi bu bilgileri üyelr okuyabiliyorlar ve eğer çlerinden biri sizi kabul ederse o zaman siteye üye olbailiyordunuz. Yanlış hatırlamıyorsam bu VBULLETİN adlı forum sisteminde vardı.

Uzun zamandır modlar ile ilgileniyorum ama hala böyle bişeye rastlamadım zaten yarım yamaalk ingilizcem ile rastlasamda anlamam :oops:

Böyle bir MOD yada buna benzer bir üyelik sistemi biliyormusunuz.
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

pekii

Mesaj gönderen NEFRİT »

Ya arkadaşlar acaba içinizde bu modun ismini bilen biri varmı yada böle birşeyin ingilizce ismi ne olabilir ki ?
MatrixNeo
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen MatrixNeo »

vbulletinde böyle bişi yok ve modun adı "invitation mod" arat bulursun.
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

çok teşekkür

Mesaj gönderen NEFRİT »

Çok teşekkür ederim, bana çok yardımcı oldun. Öte yandan V BULLETİN forumlarında görüyordum bunu sense V BULLETİN e ait olmadığını söylüyorsun iyide o zaman neye aitki ?

Her neyse bu modu indirmek isteyen arkadaşlar buyursun ;

http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=283054

Öte yandan göreceksinizki yapılan ankette çok yüksek olumlu puan almış.
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

DAVETİYE

Mesaj gönderen NEFRİT »

Arkadaşlar bir düzeltme yapmak istiyorum. Az önce bu modu kurdum ve gördüm ki bu benim istediğim mod ile ilgili değil benim istediğim mod da Forumun eski üyeleri yeni üye olmak isteyene kefil oluyorlardı.

Şayet birisi size kefil olursa siteye üye olabilirdunuz. Burada arkadaşın verdiği mod ise DAVETİYE SİSTEMİDİR. yANİ siz yönetim panelinden istediğiniz bir kişinin mail adresini yazarak ona davetiye yoluyorsunuz. Davetiyeyi alan kişiye yollanan mailde bir DAVETİYE KODU bulunuyor o kişide o kudu siteye girerek kayıt esnasında DAVETİYE KODUNUZ kısmına yazarak üye oluyor.

Yani farklı bişeydir, peki böle bişeye gerek varmıdır ? bence yoktur yani çok rahatlıkla birilerine ellede mail atarak sitenize davet edebilirsiniz. Ayrıca Dvaetiye Özelliği açık ise başkaları siteye üye olmayacak. Yani ne diyim o kadar çok beğenmedim ama olsun bir özellik bir özelliktir arkadaş genede sağ olsun yardımcı olmaya çalışmış.
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Aslında onuda gördüm

Mesaj gönderen NEFRİT »

Aslında onuda görmüştüm ama birisi PHPBB Kominitesince onaylanmıştı senin gösterdiğin ise RC sınıfındaydı, yani bilerek onu kullanmadım. Genede sağ ol.
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

eh zaten bu modu güncelleyip en sonunda final olarak çıkarıp ekleyecekler, bunu beklemek lazım.Ben bu modu kullanıyorum turkiyeforum.com da şu an.Eskiden aktifleştirmiştim şu an kapalı olarak duruyor.
Resim

Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

PEKİ

Mesaj gönderen NEFRİT »

Peki bu MOD içerisinde benim bahsettiğim sistem mevcut mu ?
Her hangi bir kişinin siteye üye olmak istemesi o kişinin kendini tanıtan bir form doldurması ve üyelerin o forumu görüp KEFİL OLMASI ?

Anladığım kadarıyla üyelerin birilerini davet etme hakları varmış bu güzel bişey, ama kefil sistemide hoş olurdu.
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

sonuçta kullanıcılara belirli sayıda davet hakkı veriliyor ve onlar istedikleri kişinin mailine davet kodu gönderebiliyorlar, bence kefillikten daha iyi bir şey.Ayrıca kimin kime davet kodu gönderdiğini panelden görebiliyorsun.
Resim

MatrixNeo
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen MatrixNeo »

arkadaş ben başka invitation moddan bahsettim gmail tarzı. sen hangi modu kurdun yaw :D
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

e

Mesaj gönderen NEFRİT »

e kardeş bin tane ( 4-5 tane :D ) İNVİTATİON modu var tam olarak download adresi linki yada tam isim ve versiyon adı verseydin iyi olurdu.

Ayrıca bu kurduğum modda da G MAIL tarzı deniliyor.
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
Kilitli

“2.0.x MOD İstekleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir