Hesap aktivasyonu kapatmak istiyorum ama olmuyorrr!!

phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
üskü9
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Hesap aktivasyonu kapatmak istiyorum ama olmuyorrr!!

Mesaj gönderen üskü9 »

slm arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım varr hesap aktivasyonu kapatmak istiyorum ama olmuyor ne yapmam lazım lütfen yardımm :cry: :cry:
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Dn_35 »

nasıl olmuyor biraz bilgi versen, nereden kapatmaya çalışıyorsun.
üskü9
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen üskü9 »

yönetim panelinde genel yönetimde ayarlara girdim orda hesap aktivasyonu bölümü var yaında da 3 tane seçenek kapalı,kullanıcı ve admin kapalı yapıorum ama tekrar girdiğimde kullanıcı oluyor yada admin yapıyorum yeniden girdiimde yine kullancı oluyor bir türlü kapatamadım yanii ne yapmam gerekiyor :roll: :cry:
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

hazır forumsa bu tip şeyler olabiliyor bildiğim kadarıyla, bi nevi forum hizmetini sağlayan yerin güvenliği açaısndan.
üskü9
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen üskü9 »

ya hayır aktivasyon kodu gitse üyelere yine sorun yok ama çoğu üyeye de aktivasyon kodu gitmiorr bu yüzden kapatmayı tercih ettim ama bu seferde kapatamıyorum işte yapabileceğim (yapabileceğiniz) birşey yok mu acabaa
üskü9
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen üskü9 »

yada illa kapatmak değilde en azından üyelere aktivasyon kodunu admin olarak benim gönderebilme gbi bir seçeneğim de mi yok acabaa :roll: :cry:
Kilitli

“2.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir