"Yeni ileti var" sorunu çok uğraştım düzeltemedim

phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
)))M-z-B(((
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

"Yeni ileti var" sorunu çok uğraştım düzeltemedim

Mesaj gönderen )))M-z-B((( »

Arkadaşlar lütfen yardım edin bu sorun yüzünden üyelerin aktiflikleri çok feci bi şekilde düştü. Sorunum tam olarak şu:

Ben mesela forumda online değilken biri mesaj yazdıktan sonra ben girdiğimde onun yazdığı mesajı yeni olarak gösttermiuyo yani forumda senki hiç yeni mesaj yazılmamış gibi görünüyo. Ama aynı anda online iken biri mesaj yazdığında yeni, ileti var resmi oluyo yani yteni ileti olarak algılıyo. Bi mod yüklerken buna zarar verdim herhalde. Millet giriyo bakıyo yeni mesaj yok diye çıkıyo halbuki var.

Bu sorun saat sistemiyle ilgili olabnilir mi çünkü bazen gösteriyo bazen göstermiyo yeni ileti var diye.

Eğer değilse
Arkadaşlar dosyaları göndersem bi incelermisiniz ya da başka bir çözüm yolu önerirmisiniz. Bilgili arkadaşlardan yardımlarnı bekliyorum
pettr.com
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pettr.com »

Forum profilindeki ise görüntülenemiyor. Doğru adresi girersen belki yardım olabiliriz?
)))M-z-B(((
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Yok profildeki değilk adres bu :

http://www.ekal-sirasi.com/forum
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

Kurduğunuz modlardan birisi yüzünden bu sorun olabilir. index.php dosyasında ya da index_body.tpl dosyasında değişiklik yaptıysanız kontrol edin.
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
)))M-z-B(((
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

eet o dosyalarda çok değişilklik yaptımda php hakkında çok bilgim yok; bi program falan yokmudur php dosyalarındaki hataları bulmak için
Kilitli

“2.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir