Byehost

phpBB destek veya chat forumu değildir
phpBB ile ilgili sorulan tüm soru başlıkları kilitlenecek veya silinecektir.
Bu forumda phpBB sorunları dışındaki genel Webmaster sorunlarını ve problemlerini tartışabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kullanıcı avatarı
wolf
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Byehost

Mesaj gönderen wolf »

Ben byehosttan alan alıp phpbb kurmayı düşünüyorum fakat forumda hack oyun paylaşım, full program gibi içerik olursa byehost sitemi kapatırmı üyelik sözleşmesi ing olduğu için okuyamıyorum bilen biri varsa lütfen yazsın :lol: :?:
Kullanıcı avatarı
wolf
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen wolf »

Yukardaki soru bide netfast.org için.. :twisted:
pettr.com
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pettr.com »

Byethost için;
http://www.byethost.com/legal.php

Netfast için;
http://www.netfast.org/terms.php

Kısaca evet kapatırlar :D
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

Examples of content that is not acceptable on Byethost.com Servers: "Pirated software" or "Warez", "Hacker programs and/or archives", "IRC Bots",,"Copyrighted Mp3's".

gördüğün gibi bytehos ta böylrebir madde var. yani, warez, korsan yazılım hack programı ırc botları yada yasal mp3leri falan filan yassah diyo.

şunu söyleyeyim, her firmanın sözleşmesinde yazar bunlar.
Kullanıcı avatarı
wolf
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen wolf »

Heralde kayyo da yok bii yasak çümkü kayyo ya açılan bazı forumlarda bu içerik var kapatılacak gibi diil gibi.... Bilgiler için sağollun.
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

kayyodada vardır bu kurallar ama olması uygulandığı anlamına gelmiyor tabi. ama bir şikayet falan olursa kapatırlar. :D
Kullanıcı avatarı
wolf
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen wolf »

Saten bedava bir host da şikayet etceğklerini sanmam telif hakkı sahipleri onlardan daha iyi siteler var ve kapatılmaları söz konusu diil söz konusu olsa bile en kısa samanda yırtmasını biliyolar ancak o siteler için telokom kullanıcılarına engel koyar. Örn : megaupload.com paylaşım sitesi bunun gibi bir kaç örn te var ama aklımda diil Anasayfada Mahkeme kararıyla bu siteye erişim engellenmiştir der fakat erişim hiçç bi zaman engellenemez. Herşeyin bir yolu bulunduğu gibi bununda yolu bulunur . sözlerinin geçtiği bildiğim hemenpaylaşa.com oda bi kapatıldı bi yapım çalişması var diyo o kadar canım türk sitesinide boşu boşuna kapattılar işte. Oysa bunun gibi dolu site var piyasada int dünyasında bir nevi gurur gibi bişi olmuştu hemenpaylaş Neyse yaa konuudan çok sapyım heralde. :D
Kullanıcı avatarı
Mirach
Destek Ekibi Lideri
Destek Ekibi Lideri

Mesaj gönderen Mirach »

wolf yazdı:Heralde kayyo da yok bii yasak
Buradan şikayet edilebiliyor.
Profilinde phpBB forumunun adresini girmemiş üyelere ve kurallara aykırı şekilde açılmış başlıklara destek verilmez.
Resim Resim Resim

“Genel Tartışmalar” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir