Easy Mod?

phpBB 2.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
pRof
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Easy Mod?

Mesaj gönderen pRof »

Ark'lar easy mod kurayım dedim ve karşıma bu anlatım çıktı, buna bakarak kurulacağını sanmıyorum, bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim... ;)
Öncelikle şu adresten easymod u indiriyoruz
http://area51.phpbb.com/phpBB/download.php?sid=&id=534

içinde 3 mod var birincisi easymod yani asıl modumuz
ikincisi flag mod buda üyelere ülkelerinin bayraklarını seçmeye yarayan mod ki bunun içine sadece easy modu kurduktan sonra deneme olsun diye koymuşlar sonrakide spelling mod buda imla hatalarını denetleyen mod

şimdi ftp ile bağlandık forumumuza geliyoruz admin içine mods klasörünü atıyoruz
attıkmı sonra hemen şap diye install etmeye çalışırsanız güzel bi hata mesajı alırsınız sonra language bölümüne forumla birlikte gelen lang_english klasörünü tekrardan atıyoruz çünkü ille lang_english olcak dio ama ayarlardan vasayılan dil tr olarak kalabilir bu kadarmı?

hayır bitmedi
sonra templates e subsilver temasını atıyoruz eğer varsa ve yönetimden sil dememişseniz sorun yok ama tema templates klasöründe var ama silmişsiniz databaseden o zamanda admin panelden temalar kısmında ekle var oradan subsilver yükle tıklıyoruz bu sizin varolan temanızı değiştirmicek sadece subsilver da ek bi tema olarak durucak
şimdi bunları yaptıktan sonra

http://www.adresiniz.com/forumadresiniz ... nstall.php

çalıştırıyoruz karşımıza gelen seçenekten ellememenizi tavsiye ederim direk ftp erişimim var falan filan sonra forum adresinizi soruyor mesela benimki özel host oldundan public_html/cfa olarak yaptım sizde artık siiznki neyse ona göre yapın altına ftp kullanıcı adınızı ve şifrenizi girin devam edin işte bu kadar mod kuruldu artık yeni bi mod kurmak istedinizde ftp ile admin/mods/modisminde klasör açarak modu onun içine attığınızda admin panelden yüklenicektir
Kullanıcı avatarı
pRof
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pRof »

Bilgisi olan yok mu?
Kilitli

“2.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir