Bu Modu Bulamadım. yardım Eder Misiniz?

phpBB 2.0.x sürümleri için yapılmasını istediğiniz veya arayıpta bulamadığınız MODları buraya yazabilirsiniz.
Kilitli
The_CoDeR
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Bu Modu Bulamadım. yardım Eder Misiniz?

Mesaj gönderen The_CoDeR »

Arkadaşlar Ben Bir Mod İstiyorum. Formumda Site özel ana Başlığı Alıtnda VİP diye Bir Bölüm Var. Bu bölüme sadece benim istediğim kişilerin girip okuyabilmelerini, görmelerini, yazmalarını istiyorum. yani o topic'i sadece benim izin verdiklerim görsün.

Böyle bir mod Mevcut Mu?
pettr.com
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pettr.com »

Modsuzda yapabilirsin. Bir grup oluştur. Bahsettiğin forumu sadece o grup görebilecek şekilde yap. Ve istediğin üyeleri o gruba dahil et.
fikretba
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen fikretba »

pettr.com yazdı:Modsuzda yapabilirsin. Bir grup oluştur. Bahsettiğin forumu sadece o grup görebilecek şekilde yap. Ve istediğin üyeleri o gruba dahil et.
VIP Yapabilmek için

Adım adım anlatalım....

Adım 1

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

Adım 2

Adım 3

Adım 4

Adım 5

Adım 6

ne yazıkki ufak bir ayrıntıyı unutmuşuz:) o da şu Forum Yönetimine girin İzinlere tıklayın ve ordan ilgili kategoriyi seçip erişim iznini gizli yapın hepsi bu
En son fikretba tarafından 09.02.2007, 01:27 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
The_CoDeR
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen The_CoDeR »

Pardon resimli Anlatmışın Kusura Bakma Görmedim. Peki Burada 2 mod tanımlayabilir miyiz?
Cebeli
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Cebeli »

evet tanımlanabiliyor Bu işi yapan bir MOD olucaktı forumda. Ya da phpbb.com da gormustum Tam hatırlayamıyorum ama oldugundan eminim
Kilitli

“2.0.x MOD İstekleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir