[istek]stats mod

phpBB 2.0.x sürümleri için yapılmasını istediğiniz veya arayıpta bulamadığınız MODları buraya yazabilirsiniz.
Kilitli
Majesti
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

[istek]stats mod

Mesaj gönderen Majesti »

Siteyi bayağı bi araştırdım ya gözümden kaçtı ya da gerçekten böle bir mod henüz eklenmedi. Hepimizin en azından oynadığımız bir rpg oyunu olmuştur ve oradaki stats ın ne manaya geldiğini bilirsiniz. ( Bilmeyenler için açıklayayım stats yaratılan karakterin yetenklerini belirleyen puan gibi bişi )

ben bu sistemi daha önce cash mode üzerinden uygulamıştım ama cash mod bu konuda yetersiz kalıyor. Bir yerde takılıyor insan. karakter yaratıldığı zaman kendi stats larını belirleyip daha sonra gelişmelerine göre gelen statslarını dağıtabilecekleri bir mod var mıdır acaba ? :) Tabi bunla uyumlu çalışan birde level mod da lazım :S

Sanırım biraz fazla şey istedim. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Majesti
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Majesti »

bugün tekrar konu üzerine araştırma yaptım. Bulabildiklerimin hepsi RPG modları. Tamamen forumdan bağımsız anlayacağınız. Ama benim isteğim bu statsları foruma adapte etmek ve herşeyin forum üzerinden yürümesi. cash mod un modifikasyonu ile bu mümkün olabilir sanırım. Ama modları kurculamamayı tercih ediyorum sonuç itibari ile mod hazırlamaktan anlamayan biriyim :)

Bu konuda bilgili olanların yardımlarını bekliyorum.
Majesti
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Majesti »

konu hakkında hala birşey yazılmamış. Bilgisi olan yok mu bu isteğim üzerine ?
Kullanıcı avatarı
Mirach
Destek Ekibi Lideri
Destek Ekibi Lideri

Mesaj gönderen Mirach »

hangi rpg oyunu hakkında çalışma yapıyorsunuz ?
Profilinde phpBB forumunun adresini girmemiş üyelere ve kurallara aykırı şekilde açılmış başlıklara destek verilmez.
Resim Resim Resim
Majesti
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Majesti »

harry potter üzerine daha öncede benzer çalışmalarım oldu fakat başlıkta belirttiğim sistem olmadığı zaman kalitesiz şeyler ortaya çıkmaktaydı. Bu nedenle bunu düşündüm
Majesti
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Majesti »

böyle bir mod yok sanırım kimseden ses seda çıkmadığına göre ?
Kilitli

“2.0.x MOD İstekleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir