yönetim panelinde gurup yönetimine geliyorum yönetim diyorum çıkna pencereden grubu seçiyoru örnek yönetim grubu seçiyorum. incele dediğimde karşıma bu ekran çıkıyor.
Genel Hata
Could not obtain user info for moderator list
DEBUG MODE
SELECT user_id, username FROM phpbb_users WHERE user_id = 5
Line : 120
File : admin_groups.php
bu konuda yardımınız ala bilirmiyim acaba
grup yönetiminde hata yardımcı olurmusunuz??
temanızı subsilver olarak yapıp deneyin.
| Site Kuralları| [ resmi görüntülemek için tıklayın ]
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Türkiyenin #1 phpBB kaynağı phpbbturkey.com
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Türkiyenin #1 phpBB kaynağı phpbbturkey.com
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Satır : 120
Dosya Adı : admin_groups.php
Hata : user_id = 5 buradaki bosluklar aynı sekilde kodlar arasında da var bu sekilde bir hata verebilir.
yada grupta kullanıcı idsi farklı tam olarak emin değilim. cevap hatanın içindedir zaten ama sonuc olarak ne yazılmalı yada ne ile değiştirilmeli onu bilmek her zaman kolay olmuyor. admin_groups.php dosyasının 120. satırına bi bakın neler yazıyor o satırda bir inceleyin..
not defteri ile acıp Ctrl + G sekmesini kullanın size satır arama bölümü gelecektir oraya 120 yazıp enterleyin direkt 120. satıra gidersiniz.
Dosya Adı : admin_groups.php
Hata : user_id = 5 buradaki bosluklar aynı sekilde kodlar arasında da var bu sekilde bir hata verebilir.
yada grupta kullanıcı idsi farklı tam olarak emin değilim. cevap hatanın içindedir zaten ama sonuc olarak ne yazılmalı yada ne ile değiştirilmeli onu bilmek her zaman kolay olmuyor. admin_groups.php dosyasının 120. satırına bi bakın neler yazıyor o satırda bir inceleyin..
not defteri ile acıp Ctrl + G sekmesini kullanın size satır arama bölümü gelecektir oraya 120 yazıp enterleyin direkt 120. satıra gidersiniz.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir