[mod] freeze the posts / Başlıkları dondur
Bu mod hakkında birşey sormak istiyorum saçma olacak belki ama...
Mesaj gönderildikten sonra onaylama işlemi sırasında gönderen kişinin ismini değiştirebilme gibi birşey yapabilir mi admin?
Yani tam olarak yapmak istediğim şu:
Bir bölüm oluşturmak istiyorum. Ve buraya yazılan tüm mesajlarda gönderen kişinin adının "Gizli" ya da benzeri birşey olarak görünmesini istiyorum. Yani bu bölümde üyelerin özel sorunlarını rahatça paylaşabilmeleri için isimlerinin görünmemesini istiyorum.Bu mümkün mü?
Mesaj gönderildikten sonra onaylama işlemi sırasında gönderen kişinin ismini değiştirebilme gibi birşey yapabilir mi admin?
Yani tam olarak yapmak istediğim şu:
Bir bölüm oluşturmak istiyorum. Ve buraya yazılan tüm mesajlarda gönderen kişinin adının "Gizli" ya da benzeri birşey olarak görünmesini istiyorum. Yani bu bölümde üyelerin özel sorunlarını rahatça paylaşabilmeleri için isimlerinin görünmemesini istiyorum.Bu mümkün mü?
mod, Freeze_Posts_1.0.2a versiyonuna güncellenmiş ilk mesaja eklenmiştir.
1.0.1b kullanıcıları içinde dosya içinde bu eski sürümün dosyası mevcuttur.
1.0.1b kullanıcıları içinde dosya içinde bu eski sürümün dosyası mevcuttur.
| Site Kuralları| [ resmi görüntülemek için tıklayın ]
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Türkiyenin #1 phpBB kaynağı phpbbturkey.com
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Türkiyenin #1 phpBB kaynağı phpbbturkey.com
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
bende kurdum fakan sanırım modcp.php de bir sorun var. her şey tıkır tıkır çalışmasına rağmen modcp.php'nin yürüttüğü işlerde terslikler çıktı. Örneğin mesaj silme, mesaj taşıma gibi butonlara bastığımda boş sayfa geliyor yani modcp.php çalışmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Not: Karşıma herhangi bir hata mesajı çıkmadı.

-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: [mod] freeze the posts / Başlıkları dondur
Modun linkini yeniler misiniz?
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 1 misafir