Junior Admin
Junior Admin
Junior Admin ler Yönetim paneline giremiyor neden olabilir?
valla eğer hata mesajı falan vermiyorsa sorunu bilmemiz pek kolay değil, o sebepten böyle, yani ilk başta rütbeyi vermişsindir ama hangi admin sekmelerini görebileceklerinin izinlerini vermemişsindir die bir fikir geldi ama verdim diorsun. hiç mi altta yönetim paneli yazısı görünmüyormu yoksa yönetim paneli yazısına tıklayınca giremiyormu?
- Shady__Shark
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
JUNIOR ADMIN yönetim paneline tıklayınca anasayfa açılıyor. 
ama şöle bir şey denedim önce kullanıcı iznini yönetici ayarladım sonra giriş yaptırdım ardından rütbeyi kullanıcı ayarladım o şekilde giriş yapıyor ve ona verdiğim modüller gözüküyor sadece...
şimdi diceksiniz kullanıcı iznini junior admin olarak seçsene ama o seçenek yok :S

ama şöle bir şey denedim önce kullanıcı iznini yönetici ayarladım sonra giriş yaptırdım ardından rütbeyi kullanıcı ayarladım o şekilde giriş yapıyor ve ona verdiğim modüller gözüküyor sadece...
şimdi diceksiniz kullanıcı iznini junior admin olarak seçsene ama o seçenek yok :S
- Shady__Shark
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Kod: Tümünü seç
#
#-----[ AÇIN ]------------------------------------------
#
login.php
#
#-----[ BULUN ]------------------------------------------
#
if( !$userdata['session_logged_in'] || (isset($HTTP_GET_VARS['admin']) && $userdata['session_logged_in'] && $userdata['user_level'] == ADMIN))
#
#-----[ BUNUNLA DEĞİŞTİRİN ]------------------------------------------
#
include_once($phpbb_root_path . 'includes/functions_jr_admin.' . $phpEx);
$jr_admin_userdata = jr_admin_get_user_info($userdata['user_id']);
if( !$userdata['session_logged_in'] || (isset($HTTP_GET_VARS['admin']) && $userdata['session_logged_in'] && (!empty($jr_admin_userdata['user_jr_admin']) || $userdata['user_level'] == ADMIN)))
#
#-----[ AÇIN ]------------------------------------------
#
admin/pagestart.php
#
#-----[ BULUN ]------------------------------------------
#
redirect(append_sid("login.$phpEx?redirect=admin/&admin=1", true));
#
#-----[ BUNUNLA DEĞİŞTİRİN ]------------------------------------------
#
redirect(append_sid("login.$phpEx?redirect=admin/index.php&admin=1", true));
#
#-----[ TÜM DOSYALARI KAYDEDİP KAPATIN ]------------------------------------------
#
# EoM
bu işi çözüyor esqare ye thanks
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir