index.php yi forum.php olarak değiştirme

phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
tomerec
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

index.php yi forum.php olarak değiştirme

Mesaj gönderen tomerec »

ben portal.php'yi index.php, index.php'yi de forum.php yapmak istiyorum bunun için page_header.php de ki

Kod: Tümünü seç

'U_INDEX' => append_sid('index.'.$phpEx), -----'U_INDEX' => append_sid('forum.'.$phpEx), ve 'U_PORTAL' => append_sid('portal.'.$phpEx), ----'U_PORTAL' => append_sid('index.'.$phpEx), 
olarak değiştirdim.Bu değişiklik herhengibi bir açık oluştururmu yada sorun arz edermi ve eklenen modları etkilermi bu konuda bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
RefreSh
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen RefreSh »

kodlarda herhangi bir acık yok. ama diğer konuda herhangi bir sorun arzedermi forumda biraz dolasman lazım sadece page_header den değiştirince iş bitiyormu yoksa baska yerdende değiştirmen gereklimi onu bulman lazım. baska bir sorun olmaz sanırım.
tomerec
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen tomerec »

cevabın için teşekkür ederim.yukarıdaki kodları örnek olrak verdim login.php index.php portal.php gibi bir kaç dosya da daha aynı değişiklikleri uygulamak gerekiyor şu an itibarı ile bir sorunla karşılaşmadım.benim merak ettiğim bu değişiklik ctracker de bir sorun olutururmu acaba.
Kilitli

“2.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir