[MOD]Interests in Message / İlgi Alanları Mesajda

[url=http://www.phpbbturkey.com/mods.html:34cnv4ga]phpBB 2.0.x MOD Veritabanımızda[/url:34cnv4ga] yayınlanan ve tarafınızca eklenen tüm yeni phpBB 2.0.x sürümleri için MODların duyuruları buradan yapılmaktadır. MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği lütfen [b:34cnv4ga]2.0.x MOD Destek[/b:34cnv4ga] forumuna başlık açarak sorunuz.
Kullanıcı avatarı
phpBB-TR
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

[MOD]Interests in Message / İlgi Alanları Mesajda

Mesaj gönderen phpBB-TR »

Kod: Tümünü seç

######################################################################################
## MOD Title  : Interests in Message / İlgi Alanları Mesajda
## Yazar     : Mr.Furkan > phpBB-TR (two my / ikiside ben) < N/A >  (phpBB-TR)  www.phpbbturkey.com
## Version     : 1.0.0   (phpBB 2.0.x)
##
## Açıklama  : Üyenin ilgi alanları bilgisini mesajlarında gösterir.
##
## Kurulum zorluğu : kolay
## Install minutes  : 3 dk.
##
## Edit files (2) : viewtopic.php
##                           templates/subSilver/viewtopic_body.tpl
##
######################################################################################
## Yazar Notları:
##
##   Üyenin meslek bilgisini mesajlarında gösterir.
##   Bu mod Meslek Mesajda modundan yararlanarak yapılmıştır.
##
## Mod History:
##
##   12.04.2006|05.51 // v1.0.0
##      - Deneme amaçlı ilk sürüm
##
##
## Before Adding This MOD To Your Forum, You Should Back Up All Files  Related To This MOD
##
#
#
##-----[ OPEN ]-------------------------------------------------------------------------
#
viewtopic.php

#
#------[ FIND ]------------------------------------------------------------------------
# 

//
// Go ahead and pull all data for this topic
//
$sql = "SELECT u.username, u.user_id, u.user_posts, u.user_from, u.user_website, u.user_email, u.user_icq, u.user_aim, u.user_yim, u.user_regdate, u.user_msnm, u.user_viewemail, u.user_rank, u.user_sig, u.user_sig_bbcode_uid, u.user_avatar, u.user_avatar_type, u.user_allowavatar, u.user_allowsmile, p.*,  pt.post_text, pt.post_subject, pt.bbcode_uid

#
#------[ IN-LINE FIND ]------------------------------------------------------------
#

u.user_from

#
#------[ IN-LINE, AFTER ADD ]------------------------------------------------
#

, u.user_interests

#
#------[ FIND ]------------------------------------------------------------------------
# 

$poster_from = ( $postrow[$i]['user_from'] && $postrow[$i]['user_id'] != ANONYMOUS ) ? $lang['Location'] . ': ' . $postrow[$i]['user_from'] : '';

#
#------[ AFTER,ADD ]-------------------------------------------------------------
#

//-- [+] MOD: ilgi alanlari mesajda --------------------------------------------
//-- eklendi
//
	$poster_interests = ( $postrow[$i]['user_interests'] && $postrow[$i]['user_id'] != ANONYMOUS ) ? $lang['Interests'] . ': ' . $postrow[$i]['user_interests'] : '';
//
//-- [-] MOD: ilgi alanlari mesajda --------------------------------------------

#
#

'POSTER_FROM' => $poster_from,

#
#------[ AFTER,ADD ]-------------------------------------------------------------
#

//-- [+] MOD: ilgi alanlari mesajda --------------------------------------------
//-- eklendi
//
		'POSTER_INTERESTS' => $poster_interests,
//
//-- [-] MOD: ilgi alanlari mesajda --------------------------------------------

#
##-----[ OPEN ]-------------------------------------------------------------------------
#
	templates/subSilver/viewtopic_body.tpl

#
#

{postrow.POSTER_FROM}<br />

#
#------[ IN-LINE, AFTER ADD ]---------------------------------------------------
#

{postrow.POSTER_INTERESTS}</br>

#
##-----[ SAVE/CLOSE ALL FILES  ]-------------------------------------------------
#
# EoM
En son phpBB-TR tarafından 07.03.2007, 10:05 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
duman21tr
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen duman21tr »

mesela nereye .. açık yazarmısın
Kullanıcı avatarı
phpBB-TR
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Eğer üye profilde ilgi alanlarını yazdı ise konuda görüntülenmesini sağlar.(Profil bilgilerinin içinde) :wink:
maze
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen maze »

Ben yaptım , Subsilver kullaniyorum , yazilar cok buyuk cikti.. nasil yapacaz...
Impossible is Nothing
Kullanıcı avatarı
phpBB-TR
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

kurdum..yazılar büyük çıkmıyor.. :)
Kullanıcı avatarı
FataL_RhymE
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen FataL_RhymE »

Arkadaşlar yazıların normal boyutta çıkması için view_topic_body de şu değişiklikleri yapın üsttekilerin yerine :arrow:

Kod: Tümünü seç

##-----[ AÇ ]------------------------------------------------------------------------- 
# 
   templates/subSilver/viewtopic_body.tpl 

# 
#------[ BUL ]------------------------------------------------------------------------ 
# 

{postrow.POSTER_POSTS}<br />
# 
#------[ SATIRİÇİ, SONRASINA EKLE ]--------------------------------------------------- 
# 

{postrow.POSTER_INTERESTS}</br> 

# 
##-----[ TÜM DOSYALARI KAYDET/KAPAT ]------------------------------------------------- 
Ben böyle yapmayı denedim oldu :)
DesertBoys
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen DesertBoys »

teşekkürler...
En son DesertBoys tarafından 25.02.2007, 15:16 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
phpBB-TR
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

bu mesajda ilgi alanlarını gösterir..eğer arama yaparsan Meslek Mesajda modunuda bulabilirsin :wink: (phpBBTurkey.comda verilmişti)
DesertBoys
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen DesertBoys »

phpBB-TR yazdı:bu mesajda ilgi alanlarını gösterir..eğer arama yaparsan Meslek Mesajda modunuda bulabilirsin :wink: (phpBBTurkey.comda verilmişti)
sağol buldum ve kurdum :)
ilhanfire
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen ilhanfire »

benim profilde gözüküyor ama viewtopic de gözükmüyor nasıl olcak bu kod ???
Kullanıcı avatarı
yeniturkBB
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen yeniturkBB »

yaw furkan bizi sat başlarını kandır !

yaw sizde bunun furkan tarafından yazıldığını düşünüyosanız yuh artık.

http://www.phpbbhacks.com'Da war aynısı :D
.. Oktayusx ! [www.oktayusx.net]
ilhanfire
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

bende biliyorum onun yazmadığını sadece bu sorunun cevabını bilecek bir arkadaş olur diye yazdım. inşallah da olur. emekler boşa gitmesin :idea:
Kullanıcı avatarı
yeniturkBB
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen yeniturkBB »

ilhanfire yazdı:bende biliyorum onun yazmadığını sadece bu sorunun cevabını bilecek bir arkadaş olur diye yazdım. inşallah da olur. emekler boşa gitmesin :idea:
zaten bu mod viewtopic'de göstermek için yapılmış bi mod :D
.. Oktayusx ! [www.oktayusx.net]
ilhanfire
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

önceki yazdığım mesajı okursan belki dikkatini çeker bende gözükmüyor diyorum zaten, cevap yazmadan önce ne yazıldığını okumanı tavsiye ederim
Kullanıcı avatarı
phpBB-TR
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

yeniturkBB,

1. Eğer böyle modun yazılmış olduğunu bilseydim yapmazdım merak etme !
Kilitli

“2.0.x MOD Duyuruları” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 2 misafir