Banlanan kullanıcı adı üzerinin çizilmesi(Color Groups için)
<strike> </strike> olması lazım.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Mod Olarak Atadıgınız Kısıye Izınlerden O Bolumde Msjlarda Degısıklık Yapabılme Iznını Verdınız mi ?erkan64 yazdı:selam arkadaşlar
ben bu color modu kurdum hersey normal gorunuyor yalnız mod olarak atadıgım kullanıcı normal uye gıbı oluyor ismi normal mod olarak çıkıyor fakat diğer bır kullanıcının mesajına mudahale edemıyor bun sebebı ne olabılır
Hımm
Size mod kurulum makalesini okumanızı tavsiye ederiz. İmzamdan ulaşabilirsiniz.sniper_-_07 yazdı:bukodları nereye eklicezz
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
Soruyu yanlış yere sormuşsunuz ! Hem phpBB sisteminde mod un üye banlama yetkisi yoktur bunun için Moderator C Panel i kurunuz. (o mod ile sizi bile silebilme yetkisinin olduğunuda unutmayınız)testtt yazdı:benim forumda neden Moderatörler üye banlayamiyor ne lazim bana simdi
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
ben modu yükledim yalnız bunu nasıl kullanacağım. Yani üstü çizgili olmasını istedigim nicki nasıl belirleyeceğim.
Cevap geldiğinde bana haber ver seçeneğini seçtigim için cevap 3 kere gelmiş özür dilerim şimdiden
Cevap geldiğinde bana haber ver seçeneğini seçtigim için cevap 3 kere gelmiş özür dilerim şimdiden
En son KaCaK tarafından 23.07.2006, 11:54 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir