Nick Renkleriyle alakalı
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Nick Renkleriyle alakalı
Arkadaşlar acaba nick renklerini nasıl ayarlarım ? Mesela ben Forumun kurucusu olduğumdan kullanıcı adım bordo renkli çıkıyor ama ben diğer standart üyelerle aynı renk görünmesini istiyorum. Bunu nasıl yaparım ?
Bir diğer soru; yeni bir grup oluşturdum. Bu gruba dahil üyelerin kullanıcı isimlerinin farklı renkte görünmesini istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim ?
Teşekkür ederim.
Bir diğer soru; yeni bir grup oluşturdum. Bu gruba dahil üyelerin kullanıcı isimlerinin farklı renkte görünmesini istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim ?
Teşekkür ederim.
Renk Grupları modunu kurarak üyeleri renklendirebilirsin, sadece admin ve modun rengini değiştirmek için temanın css dosyasında değişiklik yapan gerekir.
Css dosyası üzerinde ne tür değişiklikler yapıyoruz ?
Css dosyası üzerinde ne tür değişiklikler yapıyoruz ?
Teşekkür ederim.Dn_35 yazdı:
yönetim/kullanıcılar ve gruplar/grupları yönet
buradan istediğin gruplara; Grup rengi: bölümünden istediğin rengi verebilirsin bu satırın sağ tarafında güvenli renk kuşağı vardır oradan seçebilirsin.
Hepsi aynı renk olsun dersen tüm gruplara aynı renk verirsin.
Peki yeni bir konu açmadan bir soru daha sorayım müsadenizle...
Forum anasayfasında "Kimler Çevrimiçi" tablosunun içinde yer alan "Yetkiler :: Yöneticiler, Global moderatörler" kısmını nasıl kaldırabilirim ? Yöneticilerin ya da Global Moderatörlerin görünmesini istemiyorum.
dediğim gibi yaparsan yetkililer o bölümde görülmezler, yok anasayfada o bölümü tümden kaldırmak istiyorsan?Asil yazdı:Fakat Forum anasayfasındaki "Yetkiler :: Yöneticiler, Global moderatörler" kısmını nasıl kaldırıcam ?Dn_35 yazdı:Görünmesini istemediğin grubun renklerini değiştirdiğin ayarlar sayfasındaki Grubun açıklayıcı bilgilerini göster(lejant): seceniği seçili yapmazsan Yetkilerde görünmez
Kod: Tümünü seç
# ----- [ AÇ ] -----
styles\subSilver\template\index_body.html
# ----- [ BUL ve SİL ] -----
<!-- IF LEGEND -->
<tr>
<td class="row1"><b class="gensmall">{L_LEGEND} :: {LEGEND}</b></td>
</tr>
<!-- ENDIF -->
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: Nick Renkleriyle alakalı
Asil yazdı:Arkadaşlar acaba nick renklerini nasıl ayarlarım ? Mesela ben Forumun kurucusu olduğumdan kullanıcı adım bordo renkli çıkıyor ama ben diğer standart üyelerle aynı renk görünmesini istiyorum. Bunu nasıl yaparım ?
Teşekkür ederim.
Çok kolay.gruplardan grup rengini değiştir.aynı renkleri seç. reklam olmasın kendi sitem diye ama reklam diil http://forumdao.byethost18.com 'da renklerimiz farklı farklı:)))
REKLAM DİİL
Yapım aşamasında
[url]http://forumdao.byethost18.com[url/]
[url]http://forumdao.byethost18.com[url/]
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir