Nick Renkleriyle alakalı

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Asil
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Nick Renkleriyle alakalı

Mesaj gönderen Asil »

Arkadaşlar acaba nick renklerini nasıl ayarlarım ? Mesela ben Forumun kurucusu olduğumdan kullanıcı adım bordo renkli çıkıyor ama ben diğer standart üyelerle aynı renk görünmesini istiyorum. Bunu nasıl yaparım ?
Bir diğer soru; yeni bir grup oluşturdum. Bu gruba dahil üyelerin kullanıcı isimlerinin farklı renkte görünmesini istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim ?

Teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Dn_35 »

Renk Grupları modunu kurarak üyeleri renklendirebilirsin, sadece admin ve modun rengini değiştirmek için temanın css dosyasında değişiklik yapan gerekir.

Css dosyası üzerinde ne tür değişiklikler yapıyoruz ?
Kullanıcı avatarı
phpBB-TR
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen phpBB-TR »

Dn_35 phpBB3 için de mi renk grupları modu var ? :D
Asil
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Asil »

phpBB3 forumu değil mi burası ? Ben o forum altında başlık açtığımdan ekstradan belirtmiyorum phpBB3 Beta 5 diye. Stil ayarları çok değişik olduğundan çözemedim. İstiyorum ki bütün üyelerin nickleri aynı renk olsun. Lütfen yardımcı olunursa sevinirim.
Kullanıcı avatarı
phpBB-TR
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

ingilizce dil dosyası mı kullanıyorsun ? öyleyse Gruplarda Registered Usersta istediğin renki seç ve tüm gruplara uygula :)
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Dn_35 »

phpBB2 diye cevapm vermiştim.

yönetim/kullanıcılar ve gruplar/grupları yönet

buradan istediğin gruplara; Grup rengi: bölümünden istediğin rengi verebilirsin bu satırın sağ tarafında güvenli renk kuşağı vardır oradan seçebilirsin.

Hepsi aynı renk olsun dersen tüm gruplara aynı renk verirsin.
Asil
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Asil »

Dn_35 yazdı:
yönetim/kullanıcılar ve gruplar/grupları yönet

buradan istediğin gruplara; Grup rengi: bölümünden istediğin rengi verebilirsin bu satırın sağ tarafında güvenli renk kuşağı vardır oradan seçebilirsin.

Hepsi aynı renk olsun dersen tüm gruplara aynı renk verirsin.
Teşekkür ederim.

Peki yeni bir konu açmadan bir soru daha sorayım müsadenizle...

Forum anasayfasında "Kimler Çevrimiçi" tablosunun içinde yer alan "Yetkiler :: Yöneticiler, Global moderatörler" kısmını nasıl kaldırabilirim ? Yöneticilerin ya da Global Moderatörlerin görünmesini istemiyorum.
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Dn_35 »

Görünmesini istemediğin grubun renklerini değiştirdiğin ayarlar sayfasındaki Grubun açıklayıcı bilgilerini göster(lejant): seceniği seçili yapmazsan Yetkilerde görünmez
Asil
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Asil »

Dn_35 yazdı:Görünmesini istemediğin grubun renklerini değiştirdiğin ayarlar sayfasındaki Grubun açıklayıcı bilgilerini göster(lejant): seceniği seçili yapmazsan Yetkilerde görünmez
Fakat Forum anasayfasındaki "Yetkiler :: Yöneticiler, Global moderatörler" kısmını nasıl kaldırıcam ?
Kullanıcı avatarı
phpBB-TR
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Görünmesini istemediğin grubun renklerini değiştirdiğin ayarlar sayfasındaki Grubun açıklayıcı bilgilerini göster(lejant): seceniği seçili yapmazsan Yetkilerde görünmez
bunları Yöneticiler ve Global Moderatörlerde uygula görünmeyeceklerdir. :wink:
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Dn_35 »

Asil yazdı:
Dn_35 yazdı:Görünmesini istemediğin grubun renklerini değiştirdiğin ayarlar sayfasındaki Grubun açıklayıcı bilgilerini göster(lejant): seceniği seçili yapmazsan Yetkilerde görünmez
Fakat Forum anasayfasındaki "Yetkiler :: Yöneticiler, Global moderatörler" kısmını nasıl kaldırıcam ?
dediğim gibi yaparsan yetkililer o bölümde görülmezler, yok anasayfada o bölümü tümden kaldırmak istiyorsan?

Kod: Tümünü seç

# ----- [ AÇ ] -----
styles\subSilver\template\index_body.html

# ----- [ BUL ve SİL ] -----
	<!-- IF LEGEND -->
		<tr>
			<td class="row1"><b class="gensmall">{L_LEGEND} :: {LEGEND}</b></td>
		</tr>
	<!-- ENDIF -->

Asil
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Asil »

Çok saol Dn_35
--batuhan--
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Nick Renkleriyle alakalı

Mesaj gönderen --batuhan-- »

Asil yazdı:Arkadaşlar acaba nick renklerini nasıl ayarlarım ? Mesela ben Forumun kurucusu olduğumdan kullanıcı adım bordo renkli çıkıyor ama ben diğer standart üyelerle aynı renk görünmesini istiyorum. Bunu nasıl yaparım ?
Bir diğer soru; yeni bir grup oluşturdum. Bu gruba dahil üyelerin kullanıcı isimlerinin farklı renkte görünmesini istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim ?

Teşekkür ederim.

Çok kolay.gruplardan grup rengini değiştir.aynı renkleri seç. reklam olmasın kendi sitem diye ama reklam diil http://forumdao.byethost18.com 'da renklerimiz farklı farklı:)))

REKLAM DİİL
Yapım aşamasında
[url]http://forumdao.byethost18.com[url/]
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir