Web host ve kurulum

phpBB destek veya chat forumu değildir
phpBB ile ilgili sorulan tüm soru başlıkları kilitlenecek veya silinecektir.
Bu forumda phpBB sorunları dışındaki genel Webmaster sorunlarını ve problemlerini tartışabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
derin8380
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Web host ve kurulum

Mesaj gönderen derin8380 »

Arkadaşlar hosting için Mynetin ücretli 2.paketini tavsiye edermisiniz,yani biliyorum 1 domain ve 10MB alan veriyor(59 ytl) bunlar çok az ama birde hazır site aracı var en azından siteyi kurarken dağılmaz diye düşünüyorum bu fiyata belki daha fazla domain ve alan alınabilirde neyi nereye koyacağınıda bilmek önemli Mynet hostun hızı,Seo su için ne dersiniz yani almaya değermi yoksa aramaya devammı?
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

forum kuracaksan 10 mb yetmez. ayrıca o fiyata daha kendi hostun olur, ayrıca mynet asp yi destekliyor yani phpbb, vbulletin, smf falan kuramazsın. ancak asp forum kurabilirsin.
derin8380
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

yok benim phpbb forumum var zaten,şu hosting işimi halletsem ne kuracağıma karar vericemde araştırdıkça kafam karıştı...
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

ilk önce ne kuracağına karar verki ona göre neyi destekleyen bir host alacaksın onu bilesin.
derin8380
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Evet haklısın dostum karar verdim yoksa ömrüm host aramakla geçicek :)
Kullanıcı avatarı
pRof
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pRof »

Host aramak çok zordur... ;)
canx
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen canx »

http://www.webdealan.com kendi server ım hertürlü destek verebiliriz tavsiye ederim hızımızda ortalamanın üstünde windows hosting asp asp.net fln da var yani :D
bizimeqan.com
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

slm

Mesaj gönderen bizimeqan.com »

http://www.kb.com.tr gir linux hostlara bak birde
[font=Century Gothic][align=center]FoRuM BiZiMeQaN[/align][/font]
sulo20
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen sulo20 »

Windows hostingde 100 mb alan 1 Gb Trafik 10 Mysql 10 Subdomain + Pleks PANEL + Domain

50 YTL

“Genel Tartışmalar” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: aknctn ve 2 misafir