Peki bunu normal bir forum kurar gibi mi kuracağız,yoksa başka şeylerde mi yapmak lazım..NEFRİT yazdı:Sahidende çok hoşşş bir fikir İŞTE SİZLERİ PHPBb ORİON ile tanıştırmanın zamanı geldi.
Bunun içinde önemli olan ve güzel olan modların her biride var. Download adresi
http://www.cback.de/cback_software/orion.php
Forumu kurdum ve gerçekten süper oldu, teşekkür ederim.peki burdaki türkçeleştirme paketleri bir işe yarar mı,yoksa yenilerini mi beklemem lazım ya da kendim bişiler yapabilir miyim?NEFRİT yazdı:Aynende normal forum kurar gibi kuruluyor. Kurulum esnasında yapılması gereken EXTRA hiç bişey yok.
İçinde güvenlik sistemi, Albüm mod gibi çok önemli ve gerekli olan epeyce mod bulmanız mümkün tabii bu modların hepsi kurulum esnasında otomatik olarak kuruluyor.
kurulumda hata yapmışsın kefensiz, domainname kısmına bilgisayar adını giriceksin yani localhost gibi onun altına da script yolunu bende aynı problemi yaşadım ama bu şekilde değiştirince çalıştı.Kefensiz yazdı:gerçketen de süper modlarla birlikte geliyor.. ve portalıda çok işlevsel.. yalnız ben localde kurdum kendi bilgisayarımda, admin panele bir türlü giriş yapamıyorum sayfa açılmıyor.. nedeni ne olabilir NEFRİT? setup dosyasının adını değiştim.. başka ne yapıcam? üye de olunuyor login de oluyor ama admin panale gittiğimde, sayfa açılmıyor
uymadığını biliyorum ustam, eğer devam etmek isterseniz ********** üstünde başlattığım bir proje var, isteyen katkıda bulunabilir!NEFRİT yazdı:.
Ben bakmadım o sitede turkish paketi yamışlar mı onada bak belki vardır. Bidee şöle bişey yapabilrsin PHPBB PLUS un dil TÜRKÇE paketini o foruma yükle uyma olasılığı çok yüksek.
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir