Yaa Arkadaşlar Bir Kullanıcım " e " z &quo
Die Bir Nick Almış Kendisine Hiçbir Şekilde Müdahale Edemiyorum.Ne Yapacam Ben Buna? Böyle Bir Kullanıcı Yok Diyor Nep Yapsam Bulamıyorum.
Öyle Bir İsim Alınmış ki Kullanıcı Bulunamıyor Diyor
Free Hostlarda nerden yapılıyor bilmiyorum ama sonuçta phpmyadmin den yapılıyor 
bi kaç resim atıyorum inşallah yardımcı olur.
ilk olarak hostumuzun bize sağladığı panelden phpmyadmin e giriyoruz ve oradan database imizi seçiyoruz.
daha sonra user tablosuna tıklıyoruz.
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
yan tarafta yeni açılan pencerede Gözat yada ingilizce ne ise ona tıkoıyoruz ne kullanıcı bilgileri bölümü geliyor.
bu sefer alttaki tabloda kullanıcı bilgileri geldi orada forum admin panelinden silemediğin kullanıcı adını bulup seçeceksin ve sil e tıklayacaksın hepsi bu
inşallah yardımcı olmuşumdur. DB sitenin orjinal DB i olduğu için resimdeki bazı yerleri kapatmak zorunda kaldım.

bi kaç resim atıyorum inşallah yardımcı olur.
ilk olarak hostumuzun bize sağladığı panelden phpmyadmin e giriyoruz ve oradan database imizi seçiyoruz.
daha sonra user tablosuna tıklıyoruz.
yan tarafta yeni açılan pencerede Gözat yada ingilizce ne ise ona tıkoıyoruz ne kullanıcı bilgileri bölümü geliyor.
bu sefer alttaki tabloda kullanıcı bilgileri geldi orada forum admin panelinden silemediğin kullanıcı adını bulup seçeceksin ve sil e tıklayacaksın hepsi bu
inşallah yardımcı olmuşumdur. DB sitenin orjinal DB i olduğu için resimdeki bazı yerleri kapatmak zorunda kaldım.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 1 misafir