Yardım Edermisiniz ( REGISTER SORUNU )

phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
Netscout
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Yardım Edermisiniz ( REGISTER SORUNU )

Mesaj gönderen Netscout »

Nedendir bilmiyorum ama kayıt olurken bu kullanıcı adı daha önce alınmıştır diye bir hata mesajı veriyor. Sebebi nedendir yardımcı olurmusunuz.
bu sorun yanlışlıkla databaseden silmiş olduğum Guest (Anonymous )hasabından kaynaklanıyor olabilirmi.

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

başka bir sorunda Kontrol panelinden üye sileceğim zaman şu şekilde bir hata veriyor ama siliyor.

Bide bu var :(

Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Dn_35 »

aşağıdaki sorguyu phpMyadminden sorgulatırsanız sorununuz çözülür, yanlız foruma sonra eklediğiniz modların phpbb_users tablosundaki sorguları olmayacaktır.

Üye ile ilgili eklediğiniz modlar varsa o modların phpbb_users tablosuna ait sorguları tekrar yapmanız gerekecektir.

Kod: Tümünü seç

INSERT INTO `phpbb_users` (`user_id`, `user_active`, `username`, `user_password`, `user_session_time`, `user_session_page`, `user_lastvisit`, `user_regdate`, `user_level`, `user_posts`, `user_timezone`, `user_style`, `user_lang`, `user_dateformat`, `user_new_privmsg`, `user_unread_privmsg`, `user_last_privmsg`, `user_login_tries`, `user_last_login_try`, `user_emailtime`, `user_viewemail`, `user_attachsig`, `user_allowhtml`, `user_allowbbcode`, `user_allowsmile`, `user_allowavatar`, `user_allow_pm`, `user_allow_viewonline`, `user_notify`, `user_notify_pm`, `user_popup_pm`, `user_rank`, `user_avatar`, `user_avatar_type`, `user_email`, `user_icq`, `user_website`, `user_from`, `user_sig`, `user_sig_bbcode_uid`, `user_aim`, `user_yim`, `user_msnm`, `user_occ`, `user_interests`, `user_actkey`, `user_newpasswd`, `group_priority`) VALUES 
(-1, 0, 'Anonymous', '', 0, 0, 0, 1171751768, 0, 0, 0.00, NULL, '', '', 0, 0, 0, 0, 0, NULL, 0, 0, 1, 1, 1, 1, 0, 1, 0, 1, 0, NULL, '', 0, '', '', '', '', '', NULL, '', '', '', '', '', '', '', 0),

Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu

Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Netscout
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Netscout »

Kayıt sorununu hallettim, bir kullanıcının id sini anonymous yaptım :D

2 ci sorunu halledemedim :(
alllyc_17
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen alllyc_17 »

[quote="Netscout"]Kayıt sorununu hallettim, bir kullanıcının id sini anonymous yaptım :D
quote]
Nasıl yaptığını söylermisin bende aynı haltı yedim :) ama bir türlü düzeltemedim
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Dn_35 »

alllyc_17 yazdı:
Netscout yazdı:Kayıt sorununu hallettim, bir kullanıcının id sini anonymous yaptım :D
quote]
Nasıl yaptığını söylermisin bende aynı haltı yedim :) ama bir türlü düzeltemedim
iki mesaj üstte baksan yapılacak SQL sorgusunu yazmışım, o sorguyu yapacaksın hepsi o.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu

Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Kilitli

“2.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir