[istek] Sadece Kayıtlı Kullanıcıları Yedekleme
[istek] Sadece Kayıtlı Kullanıcıları Yedekleme
Sadece Kayıtlı Kullanıcıları Yedekleme ve Başka Bir Host a Tasıma mümkün mü ?
phpmyadmin penceresinden users tablosunun komple yedeğini alıp diğer forumunuza restore edebilirsiniz.
yanlız dikkat edilecek bölüm forumunuza mod yükledi iseniz users tablonuza müdahele edip etmediği olacaktır.
phpbb nin kendi kurulumunda mevcut olan tablolar dışında tablolar varsa bunları not alıp daha sonra eklemeniz gereklidir.
Örnek : ctracker modu , point system , population system mod bunlar users tablosuna ek yapılar eklediğinden sorun çıkabilir.
yanlız dikkat edilecek bölüm forumunuza mod yükledi iseniz users tablonuza müdahele edip etmediği olacaktır.
phpbb nin kendi kurulumunda mevcut olan tablolar dışında tablolar varsa bunları not alıp daha sonra eklemeniz gereklidir.
Örnek : ctracker modu , point system , population system mod bunlar users tablosuna ek yapılar eklediğinden sorun çıkabilir.
Sol tarafta Database iniz vardır oradan seçeceksiniz db nizisağ tarafa tablo yapısı gelecek.
Sağ üst tarafta Dışarı aktar diye bir seçenek olması lazım oraya tıklayınca yeni bir sayfa gelecek.
Oradan yedeklemek istediğin tabloyu seçip altta bulunan dosya olarak kaydet i işaretliyeceksin ve git e basıp dosyanın bilgisayara inmesini sağlıyacaksın.
Kusura bakma anlatım olarak biraz kıtım
Video olarak koymak isterdim ama bağlantım yavaş
Sağ üst tarafta Dışarı aktar diye bir seçenek olması lazım oraya tıklayınca yeni bir sayfa gelecek.
Oradan yedeklemek istediğin tabloyu seçip altta bulunan dosya olarak kaydet i işaretliyeceksin ve git e basıp dosyanın bilgisayara inmesini sağlıyacaksın.
Kusura bakma anlatım olarak biraz kıtım

Video olarak koymak isterdim ama bağlantım yavaş
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir