Ücretli foruma geçiş (yardım)

phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
son_damla
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Ücretli foruma geçiş (yardım)

Mesaj gönderen son_damla »

Ben phpbb den aldığım ücretsiz forumumu ücretliye geçirmek istiyorum.Bunun için ne yapmk gerekli ücretli forum için bi ücret mi var.Yada bi host satın alıp onun üstünden mi forum yayını yapıcaz.Eğer böyle bir imkan yoksa açmış olduğum forumdaki bilgilerii kullanıcılarımı başka bir servisin forumuna nasıl taşırım.Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Forum adresim : http://forumyorum.yokyok.net

pm yada mail de atabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

taşıyamazsın, çünkü yedek alamazsın o sebeple. birhost birde domain alarak istediğin gibi kendi düzenlemelerini yapabileceğin bir site kurabilirsin.
Kullanıcı avatarı
son_damla
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen son_damla »

pikachu yazdı:taşıyamazsın, çünkü yedek alamazsın o sebeple. birhost birde domain alarak istediğin gibi kendi düzenlemelerini yapabileceğin bir site kurabilirsin.
Peki host ve domain alabileceğim bildiğiniz adresler varmı.Bunlarda ücretli almam gerekiyor sanırım.Aldıktan sonra ne yapacağım.Bu konularda pek bilgi sahibi değilimde.

Biraz daha detay verirseniz sevinirim.Şimdiden teşekürler.
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

aslında ücretsiz olanlar da var hostlardan ama tabi bazı kötü yanları oluyor hız yavaş, reklem oluyor sayfalarında, türkçe bu hizmeti veren yer neredeyse yok. en iyisi ilerde başının ağrımaması için ücretli bir host ve domin almak. aldıktan sonra sana verilen şifeyle falan ftpden bağlanıp gerekli dosyalrı oraya atıp kurulumu yapıyorsun. gerekli bilgiler destek bölümünde var. kurulum makaleleri var bazıları resimli hatta ordan yararlanabilirsin.
Kilitli

“2.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir