No Turkey Yes Türkiye

phpBB destek veya chat forumu değildir
phpBB ile ilgili sorulan tüm soru başlıkları kilitlenecek veya silinecektir.
Bu forumda phpBB sorunları dışındaki genel Webmaster sorunlarını ve problemlerini tartışabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
dreamX
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

No Turkey Yes Türkiye

Mesaj gönderen dreamX »

Bizi çekemeyip adımızı Hindi( Turkey ) koyanlara sanal savaş açalım! İnternette No Turkey Yes Türkiye kampanyasını elimizden geldiğince yayalım!
Bu mesajı internette bir siteye veya mail yolu ile birkaç kişiye atarsanız çok seviniriz! Zamanında onlara yardım etmedik diye asil Türkiye adını Turkey( Hindi ) yapanlara kızgınlığımızı belirtelim! Özellikler Türklere söylüyorum Turkey yerine Türkiye diyelim ve dedirtelim! Zamanında ulu önder Atatürk Ülkemizin adını Türkiye koymuş bunu değiştirmek kimin haddine! Gelin bizde bunlara İngiliz = İnekiz diyelim diycem ama Bize Türkiye ye yakışmaz!
Bizi Destekleyen Siteler
Şu an yok!

Bizi desteklemek isteyenler bana bir özel mesaj atsın!

Kampanyayı başlatan:http://www.onlineyonetici.com
Kullanıcı avatarı
RefreSh
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen RefreSh »

:)

ne kadar basitce bir düşünce. sana onlar hindi dedi diye sen hindimi oluyorsun Türkiye'nin Şanlı tarihini dünya bilir... daha fazlasına gerek yok. kimseyede kim olduğumuzu ispatlamak gibi bir zorunluluğumuz yok...
bence cocukluk bu. hani kücük cocuklar arasında olursa - ee salakk - sensin salak gibisinden birbirlerini cekistirirler. aslında birbirlerinden farkları yoktur... bende susmak büyüklüktür. hı yapılacaksada böyle seylerle iş olmaz. neyse siyasete girmeyelim... siz devam edin böyle.
Kullanıcı avatarı
Ares
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: No Turkey Yes Türkiye

Mesaj gönderen Ares »

dreamX yazdı:Bizi çekemeyip adımızı Hindi( Turkey ) koyanlara sanal savaş açalım! İnternette No Turkey Yes Türkiye kampanyasını elimizden geldiğince yayalım!
Bu mesajı internette bir siteye veya mail yolu ile birkaç kişiye atarsanız çok seviniriz! Zamanında onlara yardım etmedik diye asil Türkiye adını Turkey( Hindi ) yapanlara kızgınlığımızı belirtelim! Özellikler Türklere söylüyorum Turkey yerine Türkiye diyelim ve dedirtelim! Zamanında ulu önder Atatürk Ülkemizin adını Türkiye koymuş bunu değiştirmek kimin haddine! Gelin bizde bunlara İngiliz = İnekiz diyelim diycem ama Bize Türkiye ye yakışmaz!
Bizi Destekleyen Siteler
Şu an yok!

Bizi desteklemek isteyenler bana bir özel mesaj atsın!

Kampanyayı başlatan:http://www.onlineyonetici.com
Reflesh'e katiliyorum ve bence bu cumleyi kaldir çok çocukca.. "Gelin bizde bunlara İngiliz = İnekiz diyelim diycem ama Bize Türkiye ye yakışmaz! "
pettr.com
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pettr.com »

Bizim dilimizde de Hindistan diye bir ülke var. Anlamı Hindi Ülkesi anlamına geliyor. Acaba Hindular bu durumdan hoşnut mu sence? Veya senin gibi Türkler bize Hindi diyor diye düşünüyorlar mı acaba?

Çocukça şeylerle uğraşmayalım. Türkiye, Turkey, Turkei ..... ne fark eder ki?

“Genel Tartışmalar” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir