Web Wiz Forumdan Dönüşüm Yapılabilinirmi?
Web Wiz Forumdan Dönüşüm Yapılabilinirmi?
Merhaba arkadaşlar web wiz forumdan bilgi kaybım olmadan dönüşüm yapabilirmiyim?
Re: Web Wiz Forumdan Dönüşüm Yapılabilinirmi?
web viz forum ASP dir ve phpBB aleminde asp sistemin verisini phpBB sistem verisine dönüştüren hiç bişey yok. Çünki phpbb MYSQL vb sistemler kullanır asp sistemlerse daha farklı sistemler kullanır.reberudum yazdı:Merhaba arkadaşlar web wiz forumdan bilgi kaybım olmadan dönüşüm yapabilirmiyim?
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
Re: Web Wiz Forumdan Dönüşüm Yapılabilinirmi?
Şöyle yapsak peki biliyorsunuzki asp sistemlerde Mysql kullanabiliyorlar ben önce accesi mysql yapsamda ondan phpbb plusa geçsem olmazmı acaba ?web viz forum ASP dir ve phpBB aleminde asp sistemin verisini phpBB sistem verisine dönüştüren hiç bişey yok. Çünki phpbb MYSQL vb sistemler kullanır asp sistemlerse daha farklı sistemler kullanır.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Ustam tablo yapıları uyuşmuyor... sql ile biraz uğraşıp bir şeyler yapılabilir, fakat o da sadece üye adlarını, şifrelerini ve eposta adreslerini sadece mysql e aktarmaktan ibaret bir işlem olur ki o da bir hayli sakıncalı ve sizin de istemediğiniz bir iş olur...
bildiğim kadarıyla vebbiz çok istisna durumlarda açıkları bulunabilen bir sistem.. 100+ civarı bir lisans ücreti ödeniyormuş...
bence çok güzel bir sistem... devam etmenizi öneririm...
/ benden duymamış olman şartıyla vbulletin sistemlerde bir aramanı öneririm... eğer vebbiz forumdan vbulletine bir dönüş varsa, vbulletinden phpbb ye galiba dönüş / geçiş imkanı vardır... ki düşününce deve oğlu deveye (kodlara) bir kaç bir hendek atlatmış oluyoruz.
bildiğim kadarıyla vebbiz çok istisna durumlarda açıkları bulunabilen bir sistem.. 100+ civarı bir lisans ücreti ödeniyormuş...
/ benden duymamış olman şartıyla vbulletin sistemlerde bir aramanı öneririm... eğer vebbiz forumdan vbulletine bir dönüş varsa, vbulletinden phpbb ye galiba dönüş / geçiş imkanı vardır... ki düşününce deve oğlu deveye (kodlara) bir kaç bir hendek atlatmış oluyoruz.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
sabri ünal yazdı:Ustam tablo yapıları uyuşmuyor... sql ile biraz uğraşıp bir şeyler yapılabilir, fakat o da sadece üye adlarını, şifrelerini ve eposta adreslerini sadece mysql e aktarmaktan ibaret bir işlem olur ki o da bir hayli sakıncalı ve sizin de istemediğiniz bir iş olur...
mysql kullanmaz asp scriptler. mssql kullanır (Y)
Thé AgiL3 yazdı:sabri ünal yazdı:Ustam tablo yapıları uyuşmuyor... sql ile biraz uğraşıp bir şeyler yapılabilir, fakat o da sadece üye adlarını, şifrelerini ve eposta adreslerini sadece mysql e aktarmaktan ibaret bir işlem olur ki o da bir hayli sakıncalı ve sizin de istemediğiniz bir iş olur...
mysql kullanmaz asp scriptler. mssql kullanır (Y)
öyle diyorsnda ben asp forumda mysql kullanıyorum

EmRe_ dönüştürücü varmı diye phpBB sitesine bakarken mesajını gördüm.
Güzel gidip 2 mesajla sormuşsun ama bir arama yapmamışsın phpBB.comda arama yapsaydın sorunun cevabını görecektin.
Lütfen soru sormadan bir arama yapın, hem sonuca daha kolay ulaşırsınız hemde sitelerde çöp mesajlar olmaz.
http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=233799
daha çok çözümler sunulmuş webwiz diye aratırsan bulursun.
Güzel gidip 2 mesajla sormuşsun ama bir arama yapmamışsın phpBB.comda arama yapsaydın sorunun cevabını görecektin.
Lütfen soru sormadan bir arama yapın, hem sonuca daha kolay ulaşırsınız hemde sitelerde çöp mesajlar olmaz.
http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=233799
daha çok çözümler sunulmuş webwiz diye aratırsan bulursun.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
webwiz sitemini kullamadım ama yeni versiyonlarda genellikle forum dosyaları güncellenir, veritabanındaki tablo yapısı pek değişmez.
Sağlam bir yedek alıp localde veya hostunda yenibir veritabanı açıp dene derim.
dönüştürürken herşey dönüştürülmüyor çünkü phpBB de var olan veriler dönüştürülüyor.
olmazsa birde vBulletin ve smf destek forumlarına bak bunlara dönüştürebilirsen onlardan phpBB ye dönüştürebilirsin.
Sağlam bir yedek alıp localde veya hostunda yenibir veritabanı açıp dene derim.
dönüştürürken herşey dönüştürülmüyor çünkü phpBB de var olan veriler dönüştürülüyor.
olmazsa birde vBulletin ve smf destek forumlarına bak bunlara dönüştürebilirsen onlardan phpBB ye dönüştürebilirsin.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir