[MOD] Aquamp Medya Player // Frame
aquamp_medya_player2 isteyen arkadaşlar buyrun...
- Dosya ekleri
-
- aquamp_medya_player2.rar
- (69.39 KiB) 580 kere indirildi
dosyadaki ejderin anlatımı yanlış arkadaşlar bu şeklide çalıştıramazsınız ...dosyalar doğru ama çalıştırmak için yapılanlar yanlış...
http://www.bilginlerboard.com yeni çağın en genç sitesi
ozaman birde senden anlatım alalım arkadaşım..
Teşekkürler.. Kartal23..

Teşekkürler.. Kartal23..

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
AŞKA DAİR
MEKANS
Arkadaşlık sctripleri(yonja,club81)oyun sctripleri (flash,mynet) kurulur
AŞKA DAİR
MEKANS
Arkadaşlık sctripleri(yonja,club81)oyun sctripleri (flash,mynet) kurulur
Arkadaşlar ftp programım '.htaccess' dosyasını göstermiyor yada yok bu dosyayı nasıl yaratabilirim ?
Osmanbükü Köyü Web Sitesi www.OsmanBükü.Net
Valla cevapları okuyunca benim de canım sıkıldı.. Birisi birşey yapmaya kalmış ama tam anlatamamış sanırım.. Ya da ben de çoğunluk gibi anlayamadım. İşin ilginç tarafı, yaptım diyen arkadaşarın iki kelime ile nasıl yaptığını o kadar ısrara rağmen yazmaması. Biri de demiş ki mod lara ayıp olur diye anlatmıyorum. Ne saçma ya! Umarım biri çıkıp güzelce anlatır ve bizde ekleriz.
Bizde o ustayı bekliyoruz wallaBahadır yazdı:Valla cevapları okuyunca benim de canım sıkıldı.. Birisi birşey yapmaya kalmış ama tam anlatamamış sanırım.. Ya da ben de çoğunluk gibi anlayamadım. İşin ilginç tarafı, yaptım diyen arkadaşarın iki kelime ile nasıl yaptığını o kadar ısrara rağmen yazmaması. Biri de demiş ki mod lara ayıp olur diye anlatmıyorum. Ne saçma ya! Umarım biri çıkıp güzelce anlatır ve bizde ekleriz.

Osmanbükü Köyü Web Sitesi www.OsmanBükü.Net
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir