Joomla Sitemizle MegaBB forumun Üyelerinin databaseleri?

phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
bregma
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Joomla Sitemizle MegaBB forumun Üyelerinin databaseleri?

Mesaj gönderen bregma »

Joomla Sitemizle MegaBB forumun Üyelerinin databaseleri

Joomla Sitemizle MegaBB forumun Üyelerinin databaseleri birbirine nasıl bağlanır? Ya da bağlanabilir mi? Bu konuda bilgisi olan var mi?

Öncelikle arkadaşlar bu konuyu açacak başka bir yer bulamadım yanlış açmışsam özür dilerim

sitem: joomla 1.012 Tr http://www.potansiyeldr.com
forumum: MegaBB premod v2.0 http://forum.potansiyeldr.com

databese konusunda fazla bilgili değilim bilen arkadaşımız biraz ayrıntılı anlatabilirse sevinirim

yani siteyi kurdum forum olarak da MegaBB'den yani PhpBB'den baya memnunum değiştirmek istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim ilgilenlere cevap yazanlara şimdiden çok çok teşekkür ederim
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

güzel soru ama sanırsam bunu buraya değil joomla sitelerine sorman lazım, çünkü ona bağlanacak. ve ne yazıkki bendaha önce hiç bu şekil görmedim phpbbde. diğer site programlarından joomla köprüsü var ama phpbb için böyle birşey görmedim. phpbb için portal olarak ez portal im portal yada mk portalı kullanabilirisin.

bu arada hangi tıptansın?
bregma
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen bregma »

ez portal da mk portal joomla gibi değil ya çok arada kaldım sitem joomla forum MegaBB olsun diye uğraşıyorum işte :( bakalım zaten joomla forumlarına da yazdım inşaallah olur cevabın için sağol pikachu

bu arada Hacettepe Tıpdayım :)
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

kötülemek gibi olmasın ama cevap alırsan iyi bi ara bende joomla xoops nuke hatta adını dergilerden duyduğum şimdi hatırlamadığım belki 10 a yakın cms denedim ama yardım falan pek iyi değil haberin olsun.
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Dn_35 »

Joomlada çok açıklar var dikkatli ol derim.

joomla phpBB bağlantısı var bildiğim kadarıyla, phpBB'yi entegre edersin sonra phpBB den MegaBB'ye geçebilirsin.

Joomlaya phpBB'yi nasıl entegre edeceğini Joomla destek sitelerinde bulabilirsin.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu

Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
alooo
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen alooo »

Sanıyorum bu link kısmen işini görür arkadaşım. Aşağıdaki linke giderek açıklamayı görebilirsin. Resimli ve oldukça güzel bir anlatım yapılmış.

kolay gelsin.

http://www.byte.com.tr/forum/forum_posts.asp?TID=8770
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

açıklma iyi ama yinede joomla kurman önerilmez. :D
Kilitli

“2.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir