[ resmi görüntülemek için tıklayın ]SeFa17 yazdı:Bir zahmet aga blackdark adına yaparsan hayıra gecersin
Siteniz İçin Banner Yapabilirim...
Re: bir isteğim daha olucak
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]reber yazdı:Varto & Xınıs
Memleket Sewdası
bu şekilde olursa ve doğa resimleri arasında olursa yazılarda yanıp sönerse iyi olur
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]dumanist yazdı:GEnçLik
siyah tabanın üstüne kırmızı güzel bir yazıylalogo yaparsanız sevırıım
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]HARBI58 yazdı:Merhaba abi,
banada hazırlayabilirsen sevinirim.
http://www.bahce.de forum anasayfası Bahçelilerin buluşma noktası
şimdiden teşekkürler.
Walla sen gayet güzel yapmışsın, onu kullanmaya devam et.. Tebrikler..alooo yazdı:Müsait olduğunda bi bannerde ben rica edebilirmiyim? Gerçi ben bişi yapmıştım ama akıl akıldan üstündür derler![]()
Gerekli bilgiler var yaptığım bannerde. Bakarsan sevinirim.
http://www.bilginehiri.com/forum
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]phpBB-TR yazdı:[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
bu resmin boyutunda, yanıp sönen mavi renkte sade TEKNODYUMu silip yerine TeknoPaylaşım yazabilir misiniz ??
- freedom058
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Merhaba Köyümüze bir forum actım vede usttekı resım sağ alt kısmına kırmızı renkte kayan bir yazı yapabilirmisin...teşekkürler
En son freedom058 tarafından 19.03.2007, 18:23 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
ya bana güsel bi banner yaparmısınız Yangın FM Aile ve Kardeşlik Radyosu Forumu
En son CiHaT tarafından 27.03.2007, 21:43 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
can sıkıntısı işteCiHaT yazdı:ya bana güsel bi banner yaparmısınız Yangın FM Aile ve Kardeşlik Radyosu Forumu

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Yazı olarak ne gibi bişey düşünüyorsun. Herhalde bişey vardır aklındafreedom058 yazdı: Merhaba Köyümüze bir forum actım vede usttekı resım sağ alt kısmına kırmızı renkte kayan bir yazı yapabilirmisin...teşekkürler

En son kelkirpi tarafından 20.03.2007, 09:26 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir