sitem açılmıyor lütfen yardım (acil)
sitem açılmıyor lütfen yardım (acil)
phpBB : Critical Error
Error creating new session
DEBUG MODE
SQL Error : 1016 Can't open file: 'phpbb_sessions.MYI' (errno: 145)
INSERT INTO phpbb_sessions (session_id, session_user_id, session_start, session_time, session_ip, session_page, session_logged_in, session_admin) VALUES ('9adaaad0d4b48c484e2996eb8a57e3ac', -1, 1170945745, 1170945745, '58e84aeb', 0, 0, 0)
Line : 187
File : sessions.php
Error creating new session
DEBUG MODE
SQL Error : 1016 Can't open file: 'phpbb_sessions.MYI' (errno: 145)
INSERT INTO phpbb_sessions (session_id, session_user_id, session_start, session_time, session_ip, session_page, session_logged_in, session_admin) VALUES ('9adaaad0d4b48c484e2996eb8a57e3ac', -1, 1170945745, 1170945745, '58e84aeb', 0, 0, 0)
Line : 187
File : sessions.php
Veritabanındaki dosyalarda hata oluşmuş, phpMyadminden veritabanında tüm tabloları onarın düzelir.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
onarmıyorsa session tablosunu boşaltabilirsin. Dikkat edin silmeyin ama yanlızca boşaltın.
session tablo yapısına baksana HEAP'mı?sercan37 yazdı:Dün boşalttım ve bugün yine aynı hatayı verdi.Sorun nedir anlamadımDn_35 yazdı:onarmıyorsa session tablosunu boşaltabilirsin. Dikkat edin silmeyin ama yanlızca boşaltın.
HEAP tablo yapısı MyISAM' dan biraz hızlıdır ama sorunlar verebilir.
Repair ve optimize edemezsin ve zamanla şişer yeni sessionlar üretemediğinden hata mesajları verir.
Tablo yapısını MyISAM'a çevirirsen bu sorunları yaşamazsın.
Repair ve optimize edemezsin ve zamanla şişer yeni sessionlar üretemediğinden hata mesajları verir.
Tablo yapısını MyISAM'a çevirirsen bu sorunları yaşamazsın.
phpMyAdmin'den sol taraftaki tablo isimlerinden phpbb_session tablosuna tıkla açılınca üstteki seçeneklerden İŞLEMLER'i tıkla ve açılacak yeni pencerede Depolama Motoru seçeneği var karşısında HEAP yazar o kutucuktan MyISAM'ı seç ve git dedinmi değişir.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir