phpBB Kurulumu (Kendi hostunuzda)

phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
temhaya
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

CHMOD ayarlarını değiştiremıyorum

Mesaj gönderen temhaya »

arkadaslar ftp uzerinden CHMOD ayarını değiştiremıyoerum bana bu sunucu dosya izinlerini desdeklemıyor diyor bunu baska ne sekılde yapa bilirim yardımcıolurmusunuz
kizilelma
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen kizilelma »

Kolay gelsin arkadaşlar. ben yeni host ve domain aldım. tabiki bu site hiç bir tasarımı olmadan yayınlanacak. bunu kendim tasarlamak istiyorum. phpbb2.0.22 dosyasını indirdim. bu dosyaları ftp ile websiteme aktarırsam websitem forum sitesi olurmu?. bunun için önerebileceğiniz kolay kullanımlı kaliteli bir ftp pogramı varmı? şimdiden teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
olcaykeles
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen olcaykeles »

arkadaslar;

config.php

dosyasını CHMOD dan 666 yapamıyorum sağ tıkladığımda CHMOD seçeneği yok onun dışında http programında açtım ancak içi bomboş

ne yapmam gerekir lütfen yardımcı olun teşekkurler !
durumum çevrimiçi...beynim meşgul...ruhum hemen döncek...sevgilim dışarda...elim telefonda...kalbim çevirimdışı

site yapmak ıstıorum lutfen yardımcı olun pm atın
Kullanıcı avatarı
olcaykeles
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen olcaykeles »

ACiL yardımm :( ben yenıyımde herkese sımdıden teskurler
durumum çevrimiçi...beynim meşgul...ruhum hemen döncek...sevgilim dışarda...elim telefonda...kalbim çevirimdışı

site yapmak ıstıorum lutfen yardımcı olun pm atın
vmeihcmm
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen vmeihcmm »

kizilelma yazdı:Kolay gelsin arkadaşlar. ben yeni host ve domain aldım. tabiki bu site hiç bir tasarımı olmadan yayınlanacak. bunu kendim tasarlamak istiyorum. phpbb2.0.22 dosyasını indirdim. bu dosyaları ftp ile websiteme aktarırsam websitem forum sitesi olurmu?. bunun için önerebileceğiniz kolay kullanımlı kaliteli bir ftp pogramı varmı? şimdiden teşekkürler.
Cute ftp kullan arkadaşım bu programla phpbb yi at hostuna forum sitesi olur...
mciritci
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen mciritci »

Arkadaslar 2 sorum olacakti.

1- config dosyasindaki degisikligi yapmazsak ne olur.
2 - LOGOMU nasil degistrebilirim :(
ayberk
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen ayberk »

yav arkadaşlar ben dosyaları inidrdim ftpyi yaptım Smart ftp yi indirdim şimdi ne yapacam bi resimli anlatım yada videolu anlatım yaparmısınz?
lütfen çok acil
Siteme Kayıt Olmak İçin Aşağıdaki Butunu Tıkla Hepinizi Bekleriz

http://jackdonald.ja.funpic.org/phpBB3/
number?
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen number? »

ayberk yazdı:yav arkadaşlar ben dosyaları inidrdim ftpyi yaptım Smart ftp yi indirdim şimdi ne yapacam bi resimli anlatım yada videolu anlatım yaparmısınz?
lütfen çok acil
forum dosyalrını ftp ne attınsa sana ait site adını yaz forum dosyalarını ne şikilde gönderdin ise taksim işareti koy entera bas örnek: eğer forum dosyarını forum klasörü adı altında gönderdinse http://www.siteadın.com/forum

eğer direk attın ise sadece site adını yaz.

Sonra kurulum işlemin başla...
ayberk
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen ayberk »

olmuyo hem ben funpic com dan aldım hostingimi siteyi bir kere kurmayı başardım ama admin bölümünden site adını değiştirdikten sonra login yapmayı denedim ''sayfa görüntülemiyor'' dedi firafoxdanda yaptım olmadı şimdi siteyi kurmaya çalışırken tam kurulucak '''''crital erorr''''dedi ben diğer siteyi nasıl yaptığımı hayret etim ama siteyi sildim yani:

yardım
Siteme Kayıt Olmak İçin Aşağıdaki Butunu Tıkla Hepinizi Bekleriz

http://jackdonald.ja.funpic.org/phpBB3/
mciritci
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen mciritci »

ACIL YARDIM COK UYUZ OLDUM

message_die() was called multiple times. This isn't supposed to happen. Was message_die() used in page_tail.php?

Bu hatayı veriyor yuklemeyi bitir dediğimde :(
ncprcp
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen ncprcp »

türkçe dil linkinde eror 404 diyo ?
ugokhan
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen ugokhan »

Kurulum işlemindeki bütün ayarları yaptım ve "kuruluma başla" dediğimde aşağıdaki hata çıkıyor.

Kod: Tümünü seç

Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/xxxx/public_html/db/mysql4.php on line 330

Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/xxxx/public_html/db/mysql4.php on line 331
phpBB : Critical Error

Could not connect to the database
hostum paralı ve bana ait. dosyaları public_html içerisinde atarken phpbb2 klasörü olmadan, 1.seviyeden attım. veritabanı adı, şifresi ve kullanıcı hatalı değil. bunlar düzgün. problem nedir?
ugokhan
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen ugokhan »

PHP bilenler için üstteki soruma devam ediyorum. Hata veren dosyayı açtım ve ilgili satırlara gittim. Şu fonksiyon hata vermiş.

Kod: Tümünü seç

function sql_error()
	{
		$result['message'] = mysql_error($this->db_connect_id);
		$result['code'] = mysql_errno($this->db_connect_id);

return $result;
	}
olay nedir? nerede problem var?
ugokhan
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen ugokhan »

Buldum cevabını. host üzerinde veritabanı kullanıcısı ve veritabanı ismini belirledikten sonra, o kullanıcı için tüm izinleri ayarlamak gerekiyor. Ben izinleri ayarlamadığım için yukarıdaki mesajları vermiş. ALL seçeneğini seçerek, kullanıcıya, veritabanı üzerindeki tüm izinleri vermiş oldum. Yukarıdaki hata mesajı bu yüzden çıkıyormuş.

Aynı problemle karşılaşan arkadaşlara da bilgi olsun.
Nodmond
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Nodmond »

sa

phpbb yüklemeyi yaptım...silinmesi gereken dosyayı sildim yine hata mesajı veriyor...contrip - insstall dosyalarını sildim...daha önceden yaptıgımda böyle bişey yoktu..şimdi neden böyle anlamadım...Bi Yardımcı Olursanız Sevinirim...
Kilitli

“2.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir