phpbvb 4.1 Türkçe

phpBB 2.0.x sürümleri için geliştirilen ve yapım aşamasındaki Alpha, Beta MODlar & PreMODlar.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
cansapankaya
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

phpbvb 4.1 Türkçe

Mesaj gönderen cansapankaya »

phpbvb 4.1 Türkçe

Bulamıyorum...

phpbbturk'te de kaldırılmış...

Türkçe olmayanını buldum..
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

Kullanıcı avatarı
rhtgltkn
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen rhtgltkn »

arkadaşlar bu premodu kurdum fakat konuları tıkladığımda şöyle bir hata veriyor. yardım ederseniz sevinirim...

Kod: Tümünü seç

Could not obtain topic information

DEBUG MODE

SQL Error : 1054 Unknown column 't.topic_id' in 'on clause'

SELECT t.*, u.username, u.user_id, u2.username as user2, u2.user_id as id2, p.post_time, p.post_username, p3.poster_id AS my_reply_id FROM (phpbb_topics t, phpbb_users u, phpbb_posts p, phpbb_users u2 LEFT JOIN phpbb_posts p3 ON p3.topic_id = t.topic_id AND p3.poster_id = -1) WHERE t.forum_id = 1 AND t.topic_poster = u.user_id AND p.post_id = t.topic_last_post_id AND p.poster_id = u2.user_id AND t.topic_type = 2 GROUP BY p.post_id ORDER BY t.topic_last_post_id DESC 

Line : 347
File : viewforum.php 
nextnihat
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen nextnihat »

rhtgltkn yazdı:arkadaşlar bu premodu kurdum fakat konuları tıkladığımda şöyle bir hata veriyor. yardım ederseniz sevinirim...

Kod: Tümünü seç

Could not obtain topic information

DEBUG MODE

SQL Error : 1054 Unknown column 't.topic_id' in 'on clause'

SELECT t.*, u.username, u.user_id, u2.username as user2, u2.user_id as id2, p.post_time, p.post_username, p3.poster_id AS my_reply_id FROM (phpbb_topics t, phpbb_users u, phpbb_posts p, phpbb_users u2 LEFT JOIN phpbb_posts p3 ON p3.topic_id = t.topic_id AND p3.poster_id = -1) WHERE t.forum_id = 1 AND t.topic_poster = u.user_id AND p.post_id = t.topic_last_post_id AND p.poster_id = u2.user_id AND t.topic_type = 2 GROUP BY p.post_id ORDER BY t.topic_last_post_id DESC 

Line : 347
File : viewforum.php 
Galiba Mod kurarken şu dosyayı bozmuşsun veya ftpye atarken yarıda kalmış ola bilir : viewforum.php
Kilitli

“2.0.x PreMODlar & Yapım aşamasındaki MODlar” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir