Logut olunca sorun veriyor...

phpBB 2.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Kilitli
Mostar
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Logut olunca sorun veriyor...

Mesaj gönderen Mostar »

anasayfada bu sorun veriyor...üye girişi yapınca hiç bi sorun yok..logut olunca tekrar aynı sorun....????

Could not retrieve recent topics

DEBUG MODE

SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ') AND f.forum_id = t.forum_id ORDER BY topic_l

SELECT t.topic_id, t.topic_title, t.topic_replies, t.topic_views, t.topic_last_post_id FROM phpbb_topics t, phpbb_forums f WHERE t.forum_id IN () AND f.forum_id = t.forum_id ORDER BY topic_last_post_id DESC LIMIT 0,5

Line : 333
File : index.php
Mostar
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Mostar »

Ben mod olarak mesaj attıktan sonra mesajına otomatik geri dönü yüklemiştim..sonra kaldırdım...

Diğer kurulu modlar...

-Poluler mesajlar.. , en üste Duyuru modu...
ve kullanıcı genel izin modu (yönetim için)..> bu mod özelde...ama "kayıtlı kullanıcılar" yapınca hiç bir sorun yok...
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Peki

Mesaj gönderen NEFRİT »

Peki hiç forum versiyonunu değiştirdin mi ? yada forumuna yükleme yaparken acaba başka versiyon bir forum yükleme yapmış olabilirmisin tümüne değilde bir kaç dosyaya olsa bile...
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

popüler mesajlar modunda sorun var, onu silip modun son sürümüyle tekrar güncelleyin.
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kilitli

“2.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir