Sıkça Sorulan Sorular
arama yapmadan soru sormayınız, [MAKALE] Yeni bir tema oluşturmak için ilk adımlarKrieg yazdı:Ben bir temanın ismini tamamen değiştirmek istiyorum. İzlemem gereken yolları söyler misiniz? Teşekkürler.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Sunucunuzun GD2 fonksiyonu kapalı olabilir.by-keskin yazdı:[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Görsel doğrulama kodu göyle gözüküyor sebebi ne olabilir ?
Dm_35 in dediği gibi olabilir fakat bazen kurulum kaynaklı olabiliyor tekrar kurulum düzeltebilir...Dn_35 yazdı:Sunucunuzun GD2 fonksiyonu kapalı olabilir.by-keskin yazdı:[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Görsel doğrulama kodu göyle gözüküyor sebebi ne olabilir ?
görsel doğrulama kodunu sunucudaki GD2 fonksiyonu gösterir, kurulum kaynaklı olabilir tabiki.
ilk akla gelen sunucu çünkü phpBB temalarında çok eski versiyon kullanılmıyorsa genelde hepsi ayarlı olarak geliyor.
ilk akla gelen sunucu çünkü phpBB temalarında çok eski versiyon kullanılmıyorsa genelde hepsi ayarlı olarak geliyor.
- aleSSanDRo
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
6. Site admin ve moderatör rütbelerinin renklerini nasıl değiştirebilirim ?
Bu tema klasörü içinde bulunan theme_info.cfg dosyayı açarak içinde geçen ['fontcolor2'] ve ['fontcolor3'] kodlarının karşısında yazan renk kodlarını değiştirerek yapabilirsiniz.
Peki biz bu kodları değiştieceğizde.İstediğimiz rengin kodunu nerden bulacağız.

Bu tema klasörü içinde bulunan theme_info.cfg dosyayı açarak içinde geçen ['fontcolor2'] ve ['fontcolor3'] kodlarının karşısında yazan renk kodlarını değiştirerek yapabilirsiniz.
Peki biz bu kodları değiştieceğizde.İstediğimiz rengin kodunu nerden bulacağız.

FrontPage ile bir yazıyı istediğin renk yaparsın html bölümünde #FF0000 gibi yazar o renk kodudur.
internettede renk skalası mevcut.
internettede renk skalası mevcut.
- aleSSanDRo
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re:
#ff0000 << #red << ikiside + googlede renk kodları olarak diğer renkleride öğrenebilirsin.aleSSanDRo yazdı:Bana kırmızının kodu lazım.![]()
![]()
![]()
![]()
Buraya kodu yazarmısın.![]()
![]()
/// mesajın tarihine bakmadım tekrar güncellediğim için konuyu özür. silemedimde mesajı..
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir