Arkadaslar bu sorun hakkında bilgisi oaln var mı....
Ayrıca
DEBUG MODE
Line : 112
File : smtp.php
hakkında Bilgiye sahip olan varsa ve beni bilgilendirise sevinirim..
Teşekkürler.
DEBUG MODE Line : 234
DEBUG MODE Line : 234
Herbirimiz Birer Engelli Adayıyız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Could not connect to....
Sevgili dostum Dedigini yaptım ama sorun devam ediyor...
Could not connect to smtp host : :
DEBUG MODE
DEBUG MODE
Herbirimiz Birer Engelli Adayıyız.
Kullandığınız
Kullandığınız forum SMF, burası yalnızca PHPBB platformudur, PHPBB destek sitesidir.
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
Re: Could not connect to....
Dostum siteni pandela.com dan açmışsın. Pandela.com üyelerine sadece 2 MB Lık date base alanı verir. MySQL database storage: 2MB MYSQL veri tabanı depolama alanı : 2 MB demek oluyor.nabucco yazdı:Sevgili dostum Dedigini yaptım ama sorun devam ediyor...
DEBUG MODE
Buda şu anlama gelir forumundaki mesaj sayısı arttıkça date basen yükselecektir. Hemen hemen bin yada 2 bin mesaj sonra forumun bir tür hata verecek ve forumuna giriş yapamayacaksın.
Şunu bilin ki dünyanın hiç bir web sitesi beleşe kaliteli hizmet sunmuyor. Sunduğunu iddea eden bile mutlaka eksi yönleri var.
SMTP hatanı düzeltmek için pandelanın üye kontrol panelinde SMTP ayarları vardı. Oraya gir ve smtp open gibi bişey varmı kontrol et.
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
smtp ayarı filan görünmüyor
seni yanlış anlamadıysam cpanelinde smtp diye bişeyler ara diyosun ama orda öyle birşey yok ben alanı "byethost32.com" burdan aldım öyle bir ayar görünmüyor mailde vermiyor zaten
smtp olmadan nasıl çalıştırabilirim php yi bildiğim söylenemez ama mail php sinde yapılacak bir değişiklikle bu sorun giderilemezmi

Re: smtp ayarı filan görünmüyor
Yukarıdaki anlatım sizin forumunuzu açtığıunız server için değil ki. Sİzde de aynı hata var smtp seçeneğiniz açık mı açık değil se açın ve sonra SMTP Server Adresi kısmına localhost yazın bide öyle denetin. Şayet olmazsa server ı değiştirmenizi tavsiye ederim.karakule3dfx yazdı:seni yanlış anlamadıysam cpanelinde smtp diye bişeyler ara diyosun ama orda öyle birşey yok ben alanı "byethost32.com" burdan aldım öyle bir ayar görünmüyor mailde vermiyor zatensmtp olmadan nasıl çalıştırabilirim php yi bildiğim söylenemez ama mail php sinde yapılacak bir değişiklikle bu sorun giderilemezmi
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir