Kayyonun Üyelerine attıgı kazık (kayyo magdurları buraya)

phpBB destek veya chat forumu değildir
phpBB ile ilgili sorulan tüm soru başlıkları kilitlenecek veya silinecektir.
Bu forumda phpBB sorunları dışındaki genel Webmaster sorunlarını ve problemlerini tartışabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kara Murat
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Kayyonun Üyelerine attıgı kazık (kayyo magdurları buraya)

Mesaj gönderen Kara Murat »

Evet arkadaslar yaklaşık olarak 10 aydır kayyo hostingin saglamış oldugu ücretsiz host servisini kullanıyordum.Ancak 1 nisan itibarı ile ben ve benimgibi 100 lerce arkadaşımın hesabı, kayıt olurken verdigimiz mail adresine tek bir mail atılmadan veya haber verilmeden,Okadar emek verdigimiz ve özenerek zamanımızı harcadıgımız forumlarımız silinmiş ve hesaplarımız kapatılmıştır...
Gerekçe olarakta hiç istemedigimiz halde bize dayatılmış olan kayyonun saglamış oldugu mail hizmetini kullanmayışımız...
Yani kısaca anlatmak gerekirse Sayın kayyo yetkilileri bizim kayyyodaki mail adresimize aktifleşme maili yollamışlar.Ancak biz bu mailimizi kullanmadıgımız için haliye yolladıkları maili dikkatimizden kaçırmışız...
Sonuç olarak 2 bir uyarıya bile gerek görmeden.Kayyoda bulunan tüm üyeliklerimiz ve dosyalarımız silinmiştir...dahası (emeklerimiz) heba olup gitmiştir...
Burdan bütün kayyo yönetimini kınıyor ve hesabını sildigi üyelerinden özür dilemesini bekliyoruz....
Master26
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Master26 »

Saçma sapan işler yüzünden bütün db ve dosyalarımızı sildiler. Neymiş kayyo mailini kullanmaya mecburmuşuz, aktivasyon diye bişey çıkarttılar, işin kötü tarafı millete aktivasyon maili de gitmemiş sonra da etkinleştirme yapmadınız diye üyelerin hesaplarını sildiler. Çok ayıp etti kayyo. Kayyo bu imajını nasıl temizler bilmiyorum. Gözümüzdeki değeri sıfır...
ufoss
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen ufoss »

neyseki ben erken kurtulmusum bu kayyodan. bu sitede yazim var. bir ara serverlarinda hata vardi. heee dedimmm bunlar gidici yada bise yapacaklar yol yakinken donmek lazimmm

zaten tasidikdan sonra ayni gerekce ile hesabimida kapatmislardi...

Allah sabir versin size
Master26
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Master26 »

Bende de yedek db var ama eski db. Güncel değil yani. Bir de o kadar mod kurmuştum sisteme. Hepsi gitti. Kayyo sağolsun...
djwaykey
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen djwaykey »

bunlarda ne iman nede allah korkusu var bu kadar milletin emegi bir çırpıda böyle yakılırmı benim http://www.forgag.com a harcadığım emekle 10000 site açardım index lerini hazırladım ve yedeklerinide indiremiyodum bişi olmaz dedeik adamların yaptıklarına bak bari yedekleri verselerde paralı hosta geçsek ama öle delikanlı olduklarını sanmıyorum
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Dn_35 »

Arkadaşlar;

eyri oturup doğru konuşalım demiş atalarımız çokta doğru demiş.

Adamlar kasım ayında etkinleştirme istediklerinde açıkça yazdılar, bundan böyle bizimle irtibata geçmek için kayyo mail hesabınızı kullanın bizimde duyurularımız bundan böyle kayyo mail hesaplarınıza gönderilecektir gibi yaklaşık ifadeyle bunları söylediler.

Adamlar reklam geliri elde etmek istiyorlar ve kayyo domainini kıymetli yapmak istiyorlar. host olarak duyurdular ama mail olarak duyuramadılar ve bizden host alıyorsanız mailimizide kullanın diye dayatma içine girdiler.

mail hesaplarına etkinleştirme maili gönderdiler ve destek forumlarındada duyurdular kendilerince haklılar ama onca emek heba oldu, inşallah yedek almışlardır.

Kayyoda hata aramayın tamam yaptıkları ayıp ama onlarda kendilerini savunacaklar aslında birazda haklılar mail hesabımızı kullanın diyorlar.

sorununuzu kayyo destek forumunda dile getirin mutlaka çare bulacaklardır çünkü bazı üyeler örgütlenmeye başlamış bile şimdi baktım.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu

Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
cepvadi
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen cepvadi »

En son cepvadi tarafından 25.04.2007, 22:47 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
ETERNAL
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen ETERNAL »

Arkadaşlar kasım ayındaki aktifleştirme maillerini onayladık zaten onuda bangır bangır bagırdılar ama ben bu 2. aktifleştirmeyi hiç duymadım. adamlar 1-2 hafta içinde sessiz sedasız iş yapmışlar amaçları çok basit. kasılan serverlarını iye azaltarak kurtaracaklar. peki bunların hiçbir emeğe saygısı yok mu? biz yerli malıdır, bizdendir diye kayyo ne olursa olsun, ne kadar yavaş olursa olsun destekleyelim. Adamlar onca emeğimizi 5 dakikada silsin,götürsün. bu adalet mi?
buradan kayyoyu şiddetle kınıyorum ve ayıplıyorum...
Kimsenin hakkı kimsede kalmaz!!!
Kullanıcı avatarı
theft_cs
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen theft_cs »

Bende Tam Zamanında Bırakmısım kayyoyu zaten yap yavasdı
yanki
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen yanki »

Test sitesi olarak kullaniyordum. Aktiflestirme islemini bir kez yapmistim, buna ragmen kapatmislar.

Basit domainlerin hostinki bukadar olur arkadaslar. Böyle ücretsiz hosting hizmeti veren domainlerle calisirken hergün site yedeklerini almalisiniz, yoksa olacaklar ortada. Diger kayyo culara(kalmissa eger) sesleniyorum yarin size de bir dayatma daha gelecek sizlerde silineceksiniz, onun icin birakin bunlara para kazandirmayi ve bu günden itibaran yedeklerinizle beraber baska hosting firmalarina gidin.
Kullanıcı avatarı
TiMeF
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen TiMeF »

etkinleştirmeyle alakası yok ben etkinleştirmeyi yaptım fakat büütün siteleri kapatmışlar
Kullanıcı avatarı
phpBB-TR
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen phpBB-TR »

Etkinleştirmenin büyük ve önemli payı var !! kullanıcı-adınız@kayyo.com Mailinize Etkin Mailleri Geliyor ama Ne Yazık ki Her Kayyo Kullanıcısında Kontrol Fırsatı Olmuyor !! Bende kayyoyu kınıyorum !! Artık ücretli hosta geçicem yaa..Kayyodan host vermeyin, cehenneme atın daha iyi :lol:
pettr.com
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pettr.com »

Arkadaşlar ilk günden beri böyle bir durumla karşılaşılacağı belliydi. Pek çok forumda ve gerçek hayatta eşime dostuma sık sık yedeğinizi alın, çok fazla güvenmeyin, sonuçta ücretsiz bir host diye yazmaktan dilimde tüy bitti... Ama hemen her forumda "abartma be kardeşim adamlar fıstık gibi sistem kurdu kullanıcıyı kolluyolar, sana iyilik yaramıyo" diye cevap aldım.

Burada kayyonun bence en ufak bir suçu yok. Üyelik sözleşmesini okursanız sizde göreceksiniz.

Sözleşmeden bir kaç alıntı;
* Kayyo.com sunmuş olduğu servis ve hizmetlerin sürekliliğinden sorumlu olmayacaktır. Kayyo.com sunmuş olduğu servisler için garanti vermeyecektir. Kayyo.com herhangi bir zamanda sistemini durdurabilir vermiş olduğu hizmetleri askıya alabilir ve sistemi kapatıp hizmetleri sona erdirebilir. Kayyo.com bu gibi durumlarda üyelerine ve/veya 3.şahıslara karşı sorumlu olmayacaktır.

* Kayyo.com ücrestiz sunmakta olduğu servisleri herhangi bir zamanda ücretli hale getirebilir. Üyeler bu durumda itiraz hakkına sahip değildir.
Dahası database'in gitmesinden öte çok daha ciddi durumları bile kabul ediyorsunuz. Örneğin;
* Kayyo.com, üyelerinin ilettiği kişisel bilgilerin içerik sağlayıcılar ve web servisleri kullanıcılarına üyenin özlük haklarını taciz etmeyecek şekilde gerekli iletişim, tanıtım, mal teslimi, reklam vb. amaçlar için kullandırılması konusunda tam yetkilidir.
Sözleşmenin tam metni ise aşağıda;
http://www.kayyo.com/main?p=agreement

Buyrun suç kimde siz karar verin. Kayyodan hizmet alarak yukarıdaki tatsız durum ve daha pek çok şeyi peşinenkabul ediyorsunuz...
Kara Murat
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Kara Murat »

Sözleşmenin tam metni ise aşağıda;
http://www.kayyo.com/main?p=agreement

Buyrun suç kimde siz karar verin. Kayyodan hizmet alarak yukarıdaki tatsız durum ve daha pek çok şeyi peşinenkabul ediyorsunuz...
Hocam ben okadar aradım bulamadım sen nerden buldun Bu sözleşme metnini.
Normalde kayyo anasayfasında direk görünmüyorda...???
Kullanıcı avatarı
phpBB-TR
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen phpBB-TR »

Arkadaşlar, bırakın kayyoyu !! Neymiş kayyoymuş, ücretsiz hostingmiş töbe töbe.. Sıktılar yaa.. Emek harcıyoruz biz sitelere, onlar kapatıyor..!! Artık kayyoyu kullananları da uyarıcam..Taşısınlar !!

“Genel Tartışmalar” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir