[MOD] TextualConfirmation-1.0.1/metin doğrulama
Tekrar teşekkürler....
Admin panelimde artık yazısal onaylama bölümünü görebiliyorum...Tıkladığımda da sorunsuz sayfa açılıyor....
Lakin soru eklemek istediğimde gönder diyorum ve :
Hata :
Could not insert question/answer pair!
DEBUG MODE
SQL Error : 1146 Table 'xxxxx_phpb1.TEXTUAL_CONFIRMATION_TABLE' doesn't exist
INSERT INTO TEXTUAL_CONFIRMATION_TABLE(question,answers) VALUES('Ankara''nın plaka kodu nedir?','06')
Line : 113
File : admin_tc.php
Ve Bu görsel soruun cıkması gereken yerde birşey cıkmadı ???
Admin panelimde artık yazısal onaylama bölümünü görebiliyorum...Tıkladığımda da sorunsuz sayfa açılıyor....
Lakin soru eklemek istediğimde gönder diyorum ve :
Hata :
Could not insert question/answer pair!
DEBUG MODE
INSERT INTO TEXTUAL_CONFIRMATION_TABLE(question,answers) VALUES('Ankara''nın plaka kodu nedir?','06')
Line : 113
File : admin_tc.php
Ve Bu görsel soruun cıkması gereken yerde birşey cıkmadı ???
İngilizcesi çıktı
modu kurdum ama kayıt alanında ingilizce gösteriyor.onu nerden Türkçe yapabilirim
- PessimiStyle
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
modun sql sorgusunu yapmamışsınız.gmby yazdı:
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Kod: Tümünü seç
#
#-----[ SQL ]------------------------------------------
#
CREATE TABLE phpbb_textual_confirmation (
id INTEGER NOT NULL AUTO_INCREMENT,
question TEXT NOT NULL,
answers TEXT NOT NULL,
PRIMARY KEY (id)
);
INSERT INTO phpbb_textual_confirmation(question,answers) VALUES ('Are you human?', 'yes\nja\noui');
INSERT INTO phpbb_textual_confirmation(question,answers) VALUES ('Say hello', 'hello\nhi\nhallo');
tabiki hepsini bir seferde phpMyAdminden SQL sorgusu olarak yapabilirsin.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
- PessimiStyle
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Sevgili ustalar,
Ben Unique Registration Hash ve Metinsel Doğrulama(Textual Confirmation) modlarını kurdum. Verilen talimatları tek tek sabırla izledim. Sorunsuz çalışıyorlar gibi görünüyorlardı Laughing Bir deneme yapayım dedim. İşte sorun orada başladı. Forumuma kimse üye olamıyor. Şöyleki:Kayıt Ol linkine tıklayınca sözleşme sayfası geliyor. 13 yaş üzerindeyim linkini tıklayınca kayıt sayfası geliyor. Zorunlu alanları ve metinsel doğrulamayı dolduruyorum. Gönder butonuna basınca doğrudan forum anasayfasına yönlendiryor. Hesap oluşturulmuyor. Modları kaldırdım, sorun düzeldi. Yeniden kurdum, yine aynı hatayı yani üye kaydolamama hatasını verdi. Sorun ne olabilir?
Saygılarımla
Ben Unique Registration Hash ve Metinsel Doğrulama(Textual Confirmation) modlarını kurdum. Verilen talimatları tek tek sabırla izledim. Sorunsuz çalışıyorlar gibi görünüyorlardı Laughing Bir deneme yapayım dedim. İşte sorun orada başladı. Forumuma kimse üye olamıyor. Şöyleki:Kayıt Ol linkine tıklayınca sözleşme sayfası geliyor. 13 yaş üzerindeyim linkini tıklayınca kayıt sayfası geliyor. Zorunlu alanları ve metinsel doğrulamayı dolduruyorum. Gönder butonuna basınca doğrudan forum anasayfasına yönlendiryor. Hesap oluşturulmuyor. Modları kaldırdım, sorun düzeldi. Yeniden kurdum, yine aynı hatayı yani üye kaydolamama hatasını verdi. Sorun ne olabilir?
Saygılarımla
Bilgi ve paylaşım işte akıllı yaklaşım
İlkokul çağlarımdan 35 yaşıma kadar
Varlığım Türk varlığına armağan olsun
İlkokul çağlarımdan 35 yaşıma kadar
Varlığım Türk varlığına armağan olsun
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir