attachment_mod
attachment_mod
arkadaşlar attachment_mod 245 modunun nasıl kurulduğuna dair dosyası içinde yok nerden bulabilirm. veya içinde ise nerde ? yardımcı olursanz sevinirim. tşklr.
yada bilen varsa anlaşılır biçimde açıklayabilirmi.
yada bilen varsa anlaşılır biçimde açıklayabilirmi.
arkadaşlar bu modu kurdum ve şu anda çalışıyor
Fakat müzik yüklerken 1 mb ın üzerindeki müzikleri yüklemiyor.
hata veriyor ne yapmam gerekiyor. bu problemi bazen uzun mesaj yazıncada veriyor mesela hiçbir mod secmediniz yazıyordu bunu mesajları bölerek hallediyoruz fakat aynı hatayı şimdi bu modu kurup müzik eklerkende yapıyor
üstte hiçbir mos secmediniz
en altada
Fatal error: Maximum execution time of 10 seconds exceeded in Unknown on line 0
böyle bir uyarı veriyor ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim. Eklenti yarlarından 7 mb a cıkardım aynı hata devam ediyor. 1 mb a kadar problem yok.
teşekkürler
Fakat müzik yüklerken 1 mb ın üzerindeki müzikleri yüklemiyor.
hata veriyor ne yapmam gerekiyor. bu problemi bazen uzun mesaj yazıncada veriyor mesela hiçbir mod secmediniz yazıyordu bunu mesajları bölerek hallediyoruz fakat aynı hatayı şimdi bu modu kurup müzik eklerkende yapıyor
üstte hiçbir mos secmediniz
en altada
Fatal error: Maximum execution time of 10 seconds exceeded in Unknown on line 0
böyle bir uyarı veriyor ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim. Eklenti yarlarından 7 mb a cıkardım aynı hata devam ediyor. 1 mb a kadar problem yok.
teşekkürler
sunucu işlem zamanını aşıyorsunuz ondan hata veriyor, ya host yönetimiyle konuşun bu zamanı biraz arttırsın yada hata vermediği boyutlarda yükleme yapın.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Sn Dn_35;
Öncelikle phpbb konusunda verdiğiniz yardımlar için teşekkür ederim. Kusursuza yakın bir teknik destek sağlıyorsunuz tebrikler.
Aslında kafama takılan bir konu var oda şu. Bu eklenti modunu eklemek forumda acık yaratırmı kötü niyetli üyeler tarafından foruma her hangi bir zarar verilebilirmi. Hangi eklentilere izin verilip hangilerine izin verilmemeli. güvenlibir eklenti nasıl olmalı.
Ne öneririsiniz.
teşekkürler.
Öncelikle phpbb konusunda verdiğiniz yardımlar için teşekkür ederim. Kusursuza yakın bir teknik destek sağlıyorsunuz tebrikler.
Aslında kafama takılan bir konu var oda şu. Bu eklenti modunu eklemek forumda acık yaratırmı kötü niyetli üyeler tarafından foruma her hangi bir zarar verilebilirmi. Hangi eklentilere izin verilip hangilerine izin verilmemeli. güvenlibir eklenti nasıl olmalı.
Ne öneririsiniz.
teşekkürler.
dışarıdan çalıştırılabilecek dosyalara izin vermemek gerekir, .exe, .bat, ini vs gibi.
rar, zip, mp3, ve resim dosyalarına izin verilebilir.
Çoğu zarar verebilecek dosyalar defauld ayarlarda yasaklıdır zaten.
rar, zip, mp3, ve resim dosyalarına izin verilebilir.
Çoğu zarar verebilecek dosyalar defauld ayarlarda yasaklıdır zaten.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir